İstanbul'da hava durumu nasıl olacak?

Güncelleme Tarihi:

İstanbulda hava durumu nasıl olacak
Oluşturulma Tarihi: Ekim 28, 2014 17:30

İstanbul’da bu hafta içi hava durumu nasıl olacak? Türkiye genel olarak fırtınalı ve soğuk, bol yağışlı bir havanın etkisi altına giriyor. Özellikle Akdeniz ve Ege’de dün geceden beri fırtınalı ve aşırı kuvvetli yağışlar baş gösterdi.

Haberin Devamı

Yarın İstanbul'da vatandaşların sokağa çıkarken dikkatli ve tedbirli giyinmesi önerilirken yer yer gök gürültülü sağanak yağış olacağı tahmin ediliyor. Trafiğe çıkanlar ise yağış nedeniyle dikkatli olması gerekir.

Baca zehirlenmeleri, çatı uçmaları, sel taşkınları ve yıldırım çarpmalarına dikkat çeken Meteoroloji Genel Müdürlüğünden edinilen bilgilere göre İstanbul'da havanın, 28 Ekim 2014 Salı günü 16 derece ve sağanak yağışlı, 29 Ekim 2014 Çarşamba günü 18 derece ve çok bulutlu olması bekleniyor.

İŞTE İSTANBUL’DA BEKLENEN HAVA DURUMU

İstanbul'da hava durumu sıcaklıkları gün içerisinde 16 derece ile 20 derece arasında değişeceği tahmin edilirken beklenilen hadise sağanak yağışlı olacağı düşünülürken gün içerisinde nem oranı yüzde 68 ile 85 arasında olacağı tahmin ediliyor. Rüzgarın yönü kuzeydoğudan saatte 19km hızında olacağı tahmin ediliyor.

Haberin Devamı

İstanbulda hava durumu nasıl olacak

MARMARA BÖLGESİ

Parçalı, yer yer çok bulutlu, sabah saatlerinde Kocaeli ve Sakarya çevreleri ile öğle saatlerinden sonra Kocaeli, Sakarya ve Yalova çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetlice ( 30-50 km/sa) esmesi bekleniyor.

HAVA DURUMU SUNUCUSUNA EFSANEVİ ŞAKA

İstanbul'UN BAZI İLÇELERİNDE BUGÜN BEKLENEN HAVA DURUMLARI:

Kadıköy, Şişli, Fatih ve Beşiktaş çok bulutlu, akşam saatlerinde yer yer kuvvetli olmak üzere aralıklı sağanak yağışlı.

BAKMADAN GEÇME!