Kaptanlık beklerken gemiden kovuldu

Güncelleme Tarihi:

Kaptanlık beklerken gemiden kovuldu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 27, 2014 23:39

4-4 biten Gaziantep maçında sahaya kaptan çıkmayı bekleyen Mustafa Yumlu, Zeki Yavru ile birlikte, alınan yenilgiden sorumlu tutularak dün kadro dışı bırakıldı.

Haberin Devamı

TRABZON’da 4-4 biten Gaziantepspor beraberliğinin faturası Mustafa Yumlu ve Zeki Yavru’ya kesildi. Yönetim kurulu, yenilen gollerden bu ikiliyi sorumlu tutarak, süresiz kadro dışı bıraktı. Kadro dışı kalan oyunculardan Yumlu’nun maçtan önce kaptanlık beklediği ancak pazu bandının Bosingwa’ya verilmesi üzerine sahaya küskün çıktığı öğrenildi. Böylece Yumlu, kaptanlık beklerken gemiden atılmış oldu! Başkan yardımcısı Ali Uzunay, Mustafa’nın kaptanlık isteği gerçekleşmeyince şalterinin attığını söyledi. Uzunay, “Disiplinsiz davranışları nedeniyle iki oyuncunun kadro dışı kalma kararı hem teknik direktör hem de yönetim kurulu tarafından verilmiştir. Yani, Vahid Hoca’nın da raporu doğrultusunda hareket edilmiştir” diye konuştu.

Sigaralı eylemci ‘Beşiktaşlıyım’ dedi

TRABZONSPOR MP-F.Bahçe Ülker basketbol maçında sahaya ağzında sigarayla giren Umut Bulut, Beşiktaşlı olduğunu söyledi. F.Bahçe bench’in koşarak el hareketi yapan Bulut, jandarma sorgusunda “Beşiktaş’ı tutuyorum. Ama şike sürecinde Trabzon’a haksızlık yapıldığını düşündüğüm için bu eylemi gerçekleştirdim” dedi.

Haberin Devamı

‘MUSTAFA SAKATLIK BAHANESİNE SIĞINMASIN’

Zeki Yavru’nun haftalardır şans bulmasına rağmen her maç hata yaptığını belirten Uzunay, “Mustafa ise sakatlıktan çıktığı bahanesine sığınmasın. Oynayamacak durumda olan hocasına söyler. Mustafa, sanki babası ölmüş gibi sahada kafası önünde geziyor” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!