Önce ahlak, çünkü burası Beşiktaş

Güncelleme Tarihi:

Önce ahlak, çünkü burası Beşiktaş
Oluşturulma Tarihi: Ekim 27, 2014 23:37

Beşiktaş U19 Takımı bir centilmenlik hareketine imza atarak, Erciyes karşısında haksızca kazandığını düşündüğü penaltıyı bilerek kaçırdı. Atışı kullanan Eslem, önceliklerinin ahlak olduğunu söyledi.

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ U19 Takımı’nın Kayseri Erciyesspor’u 3-2 yendiği maçta siyah beyazlı ekip, haksız olduğunu düşündüğü penaltı vuruşunda centilmenlik yaparak, topu rakip kaleciye yumuşak bir vuruşla teslim etti. Penaltıdan Beşiktaş’ı 2-1 üstün duruma getiren Eslem Öztürk, bir kez daha kazanılan penaltının ağır bir karar olduğunu düşünerek meşin yuvarlağı bilerek rakip kalecinin kucağına attı. Bu davranış spor kamuoyunun övgüsünü aldı. Beşiktaş Altyapı Koordinatörü Emrah Bayraktar, yeteneğin yanında ahlaklı oyuncular yetiştirmeye gayret ettiklerini belirterek, “Tesislerimizin duvarında şu sözleri yazdırdık: ‘Şerefinle Oyna, Hakkınla Kazan’. Bu hareket bizim için normal” dedi.
Centilmenliğin kahramanlarından Eslem ise “Bizim için önce ahlak gelir. Çünkü Burası Beşiktaş” dedi.

Haberin Devamı

“Önceliğimiz rakibe ve hakeme saygı duymak”

BEŞİKTAŞ U19’u siyah beyazlıların eski futbolcusu Yasin Sülün çalıştırıyor. Kendisi de Beşiktaş altyapısından yetişen Sülün, “Biz önceliğimiz rakibe ve hakeme saygı. İnanmadığız bir penaltıydı. Buraya gelen rakiplerimizi Beşiktaş duruşuyla yenmeliyiz. Hakem yanlış bir penaltı verdi, biz de ortak bir karar aldık” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!