Olmadı, olmuyor, olmayacak

Güncelleme Tarihi:

Olmadı, olmuyor, olmayacak
Oluşturulma Tarihi: Ekim 27, 2014 23:06

Albayrak ile görüşen Prandelli, içini döktü. İtalyan’ın son şansı Kasımpaşa maçı.

Haberin Devamı

Cesare Prandelli, “Takım gelişme gösteremiyor. İleri gidemiyoruz. Kapasitemizin altındayız. İstediğim futbolu bir türlü sahaya yansıtamıyoruz. Modern futbol sergilemek istiyoruz ama oyuncularım düşüncelerimi uygulayamıyor” diye konuştu.

GALATASARAY’da peş peşe gelen 4-0’lık Borussia Dortmund ve İstanbul Başakşehir hezimetleri sonrası Teknik Direktör Cesare Prandelli, Abdürrahim Albayrak’a içini döktü... Başakşehir maçının ardından Florya’da 01.30’a kadar yönetici Abdürrahim Albayrak ile özel olarak görüşen İtalyan hoca ve futbolcularla görüştü. Albayrak’ın, “Bu tabloyu beraber düzeltebiliriz” sözlerine, “Olmuyor. Takım gelişme gösteremiyor, ileri gidemiyor. Geride kalan 1-2 aylık sürede değişen bir şey yok. Kapasitemizin altındayız ama takım istediğim futbolu sahaya yansıtamıyor” cevabını veren Prandelli, noktayı koydu.

Haberin Devamı

KASIMPAŞA MAÇI BELİRLEYİCİ OLACAK

Futbolcuların bir türlü oynatmak istediği sisteme ayak uyduramadığını dile getiren Prandelli, “Modern futbol sergilemek istiyoruz ama oyuncuyarın daha fazla sorumluluk alması gerekiyor” dedi.
Bu gelişmelere karşın Başkan Duygun Yarsuvat ile Abdurrahim Albayrak acilen hoca değişikliğine gitmenin kulübe zarar vereceğini düşünüyor.
Prandelli ile ‘şimdilik’ devam kararı alan yönetim sürpriz bir hamleyle Kasımpaşa maçı öncesinde Galatasaray takımını 3 gün Florya’da kampa sokacak. Kasımpaşa ve Dortmund maçlarındaki olası kötü sonuçların ardından yeni teknik direktör arayışları başlayacak.


SÜPER KUPA · F.Bahçe-Galatasaray: 0-0 / Pen.: 3-2

SÜPER LiG
· Bursa-G.Saray: 0-2
· G.Saray-Eskişehir: 0-0
· Balıkesir-G.Saray: 2-0
· G.Saray-Sivas: 2-1
· K.Erciyes-G.Saray: 1-2
· G.Saray-F.Bahçe: 2-1
· Başakşehir-G.Saray: 4-0

ŞAMPiYONLAR LiGi
D GRUBU MAÇLARI
· G.Saray-Anderlecht: 1-1
· Arsenal-G.Saray: 4-1
· G.Saray-Dortmund: 0-4

İtalyan’ın tazminatı 4.5 milyon Euro

CESARE Prandelli bugünkü idman öncesi Abdurrahim Albayrak’ın, futbolcularla yapacağı konuşmayı bekliyor. İtalyan hoca, oyuncuların daha fazla sorumluluk alması adına Albayrak’ın yapacağı konuşmanın takımda etkili olacağına inanıyor. İtalyan hoca istifa etmeyip, görevine son verilirse 4 milyon 590 bin Euro’luk bir para talep etme hakkına sahip.

Haberin Devamı


Görevlendirmeler belli oldu

BUGÜNKÜ mazbata töreni öncesinde Prof.Dr. Duygun Yarsuvat ve yönetimi dün akşam bir araya geldi. Ve görevine bugün Türk Telekom Arena Stadında saat 11.00’de yapılacak olan mazbata töreni ile resmen başlayacak olan Prof.Dr. Duygun Yarsuvat başkanlığı döneminde 2. başkanlık görevini Hamdi Yasaman üstlenirken, Abdurrahim Albayrak ve Dursun Özbek başkan Yardımcılığı görevine getirildi.

Yeni transferler sınıfta kaldı!

G.SARAY’ın yeni transferleri geride kalan 11 resmi maçta sadece 1 gol atabildi. Yeni gelen isimlerden Tarık Çamdal, Olcan Adın, Blerim Dzemaili, Yasin Öztekin ve Goran Pandev resmi maçlarda forma şansı buldu. Transferler arasında golle buluşan oyuncu, Cimbom’un deplasmanda Bursaspor’u 2-0 yendiği maçta ikinci golü kaydeden Olcan Adın oldu.

Haberin Devamı

Prandelli riskte!

İTALYAN basını Cesera Prandelli’nin sonunun geldiğini yazdı. La Gazzetta Dello Sport, “Prandelli’nin gönderilme riski arttı” derken, Corriere Dello Sport da “Prandelli bavullarını hazırladı” diye yorum yaptı. Reha ERUS


Ulusu’nun imza günü

TFF eski başkanlarından Mustafa Kemal Ulusu, “Atatürk’ün Yanı Başında” kitabının sunumunu yarın “Atatürk ve Babam” konulu fotoğraf sergisinde gerçekleştirecek. Marmara Park AVM’de saat 15.00’teki söyleşide Ulusu, konukların kitaplarını imzalayacak.

“Görüşseydim ihanet etmiş olurdum”

Başakşehir maçı sonrası Abdurrahim Albayrak’ın bazı antrenörler ile görüştüğü iddia edilmişti. Ancak Hürriyet’e konuşan Albayrak, “Görevde teknik direktör var iken başka hocayla görüşmem. Başka bir teknik adam ile görüşsem Galatasaray’a ihanet etmiş olurum” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!