Semih Şentürk: Melo'ya dedim ki...

Güncelleme Tarihi:

Semih Şentürk: Meloya dedim ki...
Oluşturulma Tarihi: Ekim 27, 2014 19:34

Galatasaray'a gol attıktan sonra Melo'nun klasik sevincine benzer bir hareket yaptığı için Brezilyalı futbolcudan tepki gören Başakşehirli Semih Şentürk, "Melo bana 'Galatasaray'a saygılı ol' dedi. Ben kimseye saygısızlık yapmadım. Gol sevincini de istediğimiz şekilde yaparız' cevabını verdim" dedi.

Haberin Devamı

Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında sahasında Galatasaray'ı 4-0 ile geçen İstanbul Başakşehir'in tecrübeli ismi Semih Şentürk, Radyospor'a özel açıklamalarda bulundu. Golcü oyuncu mücadeleye nasıl hazırlandıklarını anlatırken, maç içinde Felipe Melo ile aralarında geçen olayın da detaylarını paylaştı.

YAPTIĞI GOL SEVİNCİNİN NEDENİ...
Gol sonrasında Felipe Melo'nun yaptığı gol sevincine benzer bir sevince imza atan Fenerbahçeli eski oyuncu, “Kesinlikle Galatasaray taraftarı ve oyuncularına karşı bir sevinç yapmadım. Gol olduğunda bir poz vermek istedik. Biz Başakşehir olarak yeni bir takımız ve bu takımı tanıtmak istiyoruz ve bu sevinci daha önce de arkadaşlarımızla paylaştık. Bunun karşılığını almak için de basına poz vermek istedik. Ancak Galatasaray taraftarına, camiasına bir şey yapmak aklımıza gelmedi, gelmez de. Biz bu karakterde oyuncular değiliz” diye konuştu.

Haberin Devamı

MELO SAHADA NE DEDİ?
Şentürk, Melo'nun kendisine, “Saha içinde ‘Galatasaray’a saygılı ol’ dediğini paylaşırken, "öyle bir saygısızlık yapmadık, takım adına sevinç gösterisi yaptık" dediğini kaydetti. Ayrıca, "Biz büyük bir takım değiliz. Başakşehir takımının gelişmesi büyümesi için her şeyi yapmalıyız. Gol sevinicini de istediğimiz şekilde yaparız. Sonuçta takımı tanıtmak adına güzel bir şey oldu. Konuşma maç içinde yaşandı, maç sonunda bir gerginlik olduğu doğru değil. Bana bunları söylediğinde ben de Melo’ya cevabımı verdim” değerlendirmesini yaptı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!