Kaptanlık beklerken gemiden kovuldu

Güncelleme Tarihi:

Kaptanlık beklerken gemiden kovuldu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 28, 2014 08:39

4-4 biten Gaziantep maçında sahaya kaptan çıkmayı bekleyen Mustafa Yumlu, Zeki Yavru ile birlikte 90 dakika sonunda kadro dışı bırakıldı. Yönetim iki oyuncuyu da yenilen gollerden sorumlu tuttu.

Haberin Devamı

TRABZONSPOR’da 4-4 biten Gaziantepspor beraberliğinin faturası Mustafa Yumlu ve Zeki Yavru’ya kesildi. Yönetim, yenilen gollerden bu ikiliyi sorumlu tutarak süresiz kadro dışı bıraktı.

Kadro dışı kalan oyunculardan Yumlu’nun maçtan önce kaptanlık beklediği ancak pazu bandının Bosingwa’ya verilmesi üzerine sahaya küskün çıktığı öğrenildi. Böylece Yumlu, kaptanlık beklerken gemiden atılmış oldu!

Başkan yardımcısı Ali Uzunay, “Disiplinsiz davranışları nedeniyle oyuncuların kadro dışı kalma kararı hem hoca hem de yönetim kurulu tarafından verilmiştir. Vahid Hoca’nın da raporu doğrultusunda hareket edilmiştir” dedi.

Zeki Yavru’nun haftalardır şans bulmasına rağmen her maç hata yaptığını belirten Uzunay, “Mustafa ise sakatlıktan yeni çıktığı bahanesine sığınmasın. Oynayamacak durumda olan bir futbolcu hocasına söyler ve o sahaya hiç çıkmazdı. Mustafa, sanki babası ölmüş gibi sahada kafası önünde geziyor. Bütün pozisyonları izliyor” dedi. Mustafa’nın isteksiz ve disiplinsiz davranışının kaptan olamamasıyla alakalı olduğunu söyleyen Uzunay, “Sahaya kaptan çıkacağını düşünüyordu. Hoca, Onur’un yokluğundan beri kaptanlığı Bosingwa’ya verince Mustafa’nın şalteri attı. Özer de sakatlıktan yeni kurtuldu ve 2 haftadır oynamak için hocasına yalvarıyordu” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!