Aslan'da tükenmişlik sendromu

Güncelleme Tarihi:

Aslanda tükenmişlik sendromu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 27, 2014 17:12

Cumhurbaşkanlığı Finali'nde takımdaki yerlerini alamayan Nevriye ve Sancho Lyttle'ın yorgun oldukları gerekçesiyle kasım ayının ilk günlerinde takıma dönecekleri açıklandı.

Haberin Devamı

Biri Avrupa şampiyonluğu olmak üzere geçen yılı 3 kupayla kapatan Galatasaray Odeabank’ta Işıl, Alba ve Zellous’la yolların ayrılmasının ardından Nevriye ve Sancho’nun Cumhurbaşkanlığı finalinde oynamamasının sebebinin ‘yorgunluk’ olduğu öğrenildi.

Darboğazda olan sarı kırmızılılarda dün oynanan Cumhurbaşkanlığı finalinde Sancho ve Nevriye’nin oynanamaması birçok spekülasyona sebep oldu.. İkilinin sözleşmesinin geç başlatılarak maddi anlamda yükü hafifletmek istenildiği iddialarını sarı kırmızılı kulüp kesin bir dille yalanlayarak, “Nevriye ve Sancho Lyttle yoğun geçen sezonun ardından ekstra izin aldı. Sancho 6 Kasım, Nevriye ise 10 Kasım’da takımdaki yerini alacak” açıklamasını yaptı.

Galatasaray Basketbol Şube Koordinatörü Murat Özyer, “Sancho geçen yıl nisan ayında bize 1 sene dinleneceğini söyledi. Bunun üzerine Dünya Şampiyonası’nın ardından ailesiyle 1 ay geçirmesi için zaman tanıdık. Bu teklifi kabul edinci Sancho ile anlaştık. Nevriye ise yorgunluğunu gerekçe göstererek, Milli Takım ve G.Saray Kulübü doktorlarıyla konuşarak takıma ocak ayında başlamak istiyordu. Ona da ‘Tatile git dinlen kasım sonu bekliyoruz’ dedik. Ve Nevriye de 10 Kasım’da aramıza katılacak. Maddi imkansızlık olsa Martinez başta olmak üzere bu sezonki transferleri gerçekleştiremezdik” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!