Sefalet içinde ölen kadın milyoner çıktı

Güncelleme Tarihi:

Sefalet içinde ölen kadın milyoner çıktı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 28, 2014 01:26

Bursa'nın İznik İlçesi'nde geçtiğimiz ay çöp dolu evinde ölü bulunan ve cenazesi iki kız ve bir erkek kardeşi tarafından teslim alınarak İstanbul'da toprağa verilen 72 yaşındaki Habibe Irız'ın ilçedeki iki banka hesabında 3 milyon 270 bin TL'si, merkez Yıldırım ilçesinde 4 dairesi, Mudanya ilçesinde bir villası, İstanbul Bakırköy'de ise bir iş yeri, Nişantaşı'nda iki iş yeri, Bebek'te de bir evi olduğu ortaya çıktı.

Haberin Devamı

İlçedeki Selçuk Mahallesi'nde yalnız yaşadığı evinden gelen kötü kokular üzerine geçtiğimiz ay cesedi bulunan Habibe Irız'ın (72), ölümünün ardından ortaya çıkan serveti şaşırttı.

Yıllar önce evlenip, boşandığı öğrenilen ve çocuğu olmayan yaşlı kadının, ilçedeki iki banka hesabında 3 milyon 270 bin lirası, Bursa'nın merkez Yıldırım ilçesinde 4 dairesi, Mudanya ilçesinde bir villası ve İstanbul Bakırköy'de bir iş yeri, Nişantaşı'nda iki iş yeri, Bebek'te ise bir evi olduğu belirlendi. Yaşlı kadının serveti, İstanbul'da yaşayan ve emekli öğretmen olduğu öğrenilen kız kardeşinin geçtiğimiz cuma günü Habibe Irız'ın vergi dairesine borcu olan 200 bin TL'yi ödemesi sonucu ortaya çıktı.

Yaşlı kadının evinin bulunduğu Selçuk Mahallesi'nin muhtarı Selim Sarıkaya, "Sürekli yardıma muhtaç olduğunu dile getiriyordu. Muhtarlık olarak her ay Habibe teyzeye para yardımında bulunuyorduk. Son zamanlarda akli melekeleri çok yerinde değildi" dedi. Komşuları ise yaşlı kadının varlıklı biri olduğunu bildiklerini söyleyerek, kendisinin bu konuda hiçbir zaman konuşmadığını ifade ettiler.

Sefalet içinde ölen kadın milyoner çıktı
POŞETLİ DEDE’NİN HESABINDA 1 MİLYON 100 BİN LİRA ÇIKTI

Haberin Devamı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!