Eşini pompalı tüfekle öldürdü

Güncelleme Tarihi:

Eşini pompalı tüfekle öldürdü
Oluşturulma Tarihi: Ekim 28, 2014 01:04

Uzun süredir ayrı yaşadığı eşiyle konuşmak için parkta buluşan Tamer D. (30), 2 çocuk annesi Tuğba D.’yi(23) pompalı tüfekle kafasından vurup, kaçtı. Genç kadın olay yerinde can verdi.

Haberin Devamı

Olay, dün sabah saatlerinde Keçiören ilçesi Sancaktepe Mahallesi 1586. Sokak’taki bir parkta meydana geldi. İddiaya göre Tamer D. (30), uzun süredir ayrı yaşadığı 23 yaşındaki 2 çocuk annesi eşi Tuğba D. ile görüşme isteğinde bulundu. Annesiyle evden çıkan Tuğba D., bir parkta buluştuğu eşiyle bir süre sonra tartışmaya başladı. Öfkeli koca, yanında getirdiği kısa namlulu pompalı tüfekle 2 çocuk annesi eşini kafasından vurdu. Oturduğu banka yığılan genç kadın olay yerinde hayatını kaybetti. Tamer D. ise hızla olay yerinden kaçtı.

ANNE SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Silah sesi üzerine, kızının görüşmesinin bitmesini bekleyen anne koşarak olay yerine geldiğinde, Tamer D.’yi kanlar içinde yerde görünce, sinir krizleri geçirdi. Silah sesini duyan çevredeki vatandaşlar durumu polise ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri, genç kadının hayatını kaybettiğini belirledi. Çevre güvenliği alan polis ekipleri, kaçan zanlıyı yakalamak için çalışma başlattı. Savcının olay yerindeki incelemesinin ardından Tuğba D.’nin cesedi, Keçiören Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!