Etimesgut deplasman seviyor

Güncelleme Tarihi:

Etimesgut deplasman seviyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 28, 2014 01:04

3. Futbol Ligi 3. Grupta mücadele eden Etimesgut Belediyespor, ligin 9. haftasında Silivrispor’u deplasmanda 2-1 yenerken, dış sahadaki başarısı ile dikkat çekiyor.

Haberin Devamı

Siyah-beyazlılar, ligde 2 galibiyet, 2 de beraberlik elde ederken, 3. haftada, grubun favorilerinden Orhangazi’yi deplasmanda 3-0 devirmiş, Türkiye Kupası’nda da Süper Lig ekibi K. Erciyes’i, deplasmanda 1-0 yenerek, elemişti. Grupta, 14 puanla 4. basamakta duran Silivrispor’u deplasmanda yenen Etimesgut Belediye, kendi evinde henüz galibiyet alamayıp, değişik bir grafik çizdi.
Demir “gazi” oldu.
2.Lig Beyaz grupta mücadele eden Hacettepe, deplasmanda Tarsus İY’na 1-0 mağlup olup, üst üste 3. yenilgisini aldı. Aynı gruptaki Keçiörengücü ise 9 kişi tamamladığı maçta Ofspor ile deplasmanda 2-2 berabere kaldı. Kırmızı Grupta yer alan Bugsaş, deplasmanda Gümüşhanespor’a 1-0 yenilirken, Gölbaşı, evinde Altay’ı 2-1 ile geçti. 3. Lig 1.Grupta, Adliyespor, evinde Nilüferspor ile golsüz berabere kaldı. TUTAP Şekerspor ise Bozüyükspor sahaya çıkmadığı için maçı hükmen kazandı. 3. Lig 3.Grupta zirve mücadelesi veren Ankara Demirspor, evinde Orhangazispor’a 2-0 yenilerek, önemli bir darbe aldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!