Ankaragücü’nün ayak sesleri

Güncelleme Tarihi:

Ankaragücü’nün ayak sesleri
Oluşturulma Tarihi: Ekim 28, 2014 01:04

Üst üste 2. maçını kazanan Başkent ekibinde moraller yerinde. Teknik Direktör Mustafa Kaplan, oyuncuların yürekten oynadığını belirtip, “Maç sonundaki tablo çok güzeldi. Yönetim, takım ve taraftar bütünleşirse, A.Gücü’nün karşısında durmak zorlaşır” dedi.

Haberin Devamı

İkinci Futbol Ligi Kırmızı Grupta üst taraftan kopmamak için çıktığı kritik sınavdan 3 farklı galibiyet ile ayrılan Ankaragücü’nde moraller yüksek. Birlik Nakliyat Düzyurtspor’u, 19 Mayıs Stadı’ndaki mücadelede 3-0 yenen sarı-lacivertliler, bir maç eksiği ile puanını 14’e çıkarırken, 8. basamağa tırmandı ve üst grupa biraz daha yakınlaşma fırsatı buldu. Başkent ekibinin Teknik Direktörü Mustafa Kaplan, Bugsaş maçını galip bitirdikten sonra takımın özgüvenini yeniden kazandığını belirtip, şunları söyledi:
“Diyarbakır BŞB maçının ertelenmesi, takımın yakaladığı havayı dağıtması açısından bizi olumsuz yönde etkileyebilirdi. Bunu hissetmemek için Düzyurt maçına çok iyi hazırlandık. Bu müsabakada alacağımız galibiyetin bize neler katacağını çok iyi biliyorduk. Üst grupla puan farkını bir an önce kapatmamız gerekiyor. Bunun için de puan kaybına tahammülümüz yok. Bu bilinçle sahaya çıktık. Çok iyi mücadele ettik. Ankaragücü’ne yakışır şekilde oynadık. Futbolcularımız, görevlerini başarıyla yerine getirdi. Yürekten oynadılar. Hem tempo, hem de heyecan açısından keyifli bir maç oldu. Rakip 2 penaltı kaçırdı ama bizim de 2 topumuz direkten döndü. Girip, değerlendiremediğimiz pozisyonlarımız var. İkinci yarıda çok genç isimleri sahaya sürdük. Sonuçta çok güzel ve önemli bir galibiyet aldık. Maç sonundaki tablo çok güzeldi. Bizi her zaman destekleyen taraftarımız, teknik ekip ve futbolcuları tribüne çağırdı. Yönetim, takım ve taraftar bütünleşirse, A.Gücü’nün karşısında durmak zorlaşır. İsteğimiz, bu birlikteliğin sezon boyunca sürmesi. Hedefimizi gerçekleştirmek için sağlam adımlarla geliyoruz. Rakiplerimiz ayak seslerimizi daha yakından duymaya başlamıştır.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!