Bayraktar'ın oğlu ifade verdi

Güncelleme Tarihi:

Bayraktarın oğlu ifade verdi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 27, 2014 13:44

TBMM'de dört eski bakanla ilgili kurulan Meclis Soruşturma Komisyonu, İstanbul Adalet Sarayı'ndaki çalışmalarını sürdürüyor.

Haberin Devamı

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Birimi tarafından yürütülen İstanbul merkezli 17 Aralık soruşturması kapsamında hakkında takipsizlik kararı verilen Oğuz Bayraktar, avukatı Fatih Erdöl ile Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na geldi.

Oğuz Bayraktar'ın, Meclis'te dört eski bakanla ilgili kurulan ve bir süredir Çağlayan'daki İstanbul Adliyesi'nde çalışma yürüten Meclis Soruşturma Komisyonu'na ifade verdiği bildirildi.

Yaklaşık 1 saat süren ifade işlemlerinin ardından Oğuz Bayraktar, adliyeden ayrıldı.

Bayraktar'ın avukatından açıklama

Oğuz Bayraktar'ın avukatı Fatih Erdöl, adliye önünde yaptığı açıklamada, müvekkilinin komisyonun çağrısına uyarak adliyeye geldiğini belirterek, “Kendisinin bilgisine başvuruldu. Biz de ifade verdik ve akabinde ayrıldık” dedi.

Haberin Devamı

Öte yandan aynı soruşturma kapsamında hakkında takipsizlik kararı verilen iş adamı Mehmet Ali Aydınlar'ın da komisyon üyeleri tarafından dinlendiği öğrenildi.

Meclis'te dört eski bakanla ilgili kurulan Meclis Soruşturma Komisyonu, çalışmalarını 26 Aralık'a kadar sürdürecek. Komisyon üyeleri, işlemlerin ardından hazırladıkları raporu TBMM'ye sunacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!