Cesur Erdal Beşikçioğlu

Güncelleme Tarihi:

Cesur Erdal Beşikçioğlu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 27, 2014 12:02

Erdal Beşikçioğlu ve Sezin Akbaşoğulları’nın başrollerini paylaştığı 'Fakat Müzeyyen Bu Derin Bir Tutku'nun geçtiğimiz günlerde yayınlanan fragmanı sosyla medyada çok konuşuldu.

Haberin Devamı

Erdal Beşikçioğlu’nun aşk ve kadınlarla ilgili sorulara yanıt arayan yazar Arif’i canlandırdığı filmin fragmanı beğeni topladı. Özgün müziklerinde Harun Tekin’in imzasının bulunduğu film, şimdiden müzikleriyle de merak konusu olmaya başladı.

Henüz hiçbir kitabı yayımlanmamış yazar Arif’in tam da kadınları ve aşkı anlamaya çalıştığı bir sırada Müzeyyen’e rastlamasıyla onun gizemli ve tutkulu dünyasına yaptığı yolculuğun anlatıldığı filmin başrollerinde başarılı oyuncular Erdal Beşikçioğlu ve Sezin Akbaşoğulları yer alırken bu iki isme Erdinç Gülener, Ege Aydan, Harun Tekin, Hare Sürel, Derya Alabora, Barış Yalçın, Esra Kızıldoğan ve İdil Yener eşlik ediyor.

Cesur Erdal Beşikçioğlu

Fragmanda Behzat Ç. karakteriyle geniş bir hayran kitlesine sahip olan Erdal Beşikçioğlu'nun cesur sahneleri dikkat çekti.

Haberin Devamı

Fakat Müzeyyen Bu Derin Bir Tutku ilk olarak izleyiciyle geçtiğimiz haftalarda 51. Antalya Altın Portakal Film Festivali’nde buluştu ve seyircinin yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Cesur Erdal Beşikçioğlu

Fakat Müzeyyen Bu Derin Bir Tutku 12 Aralık’ta sinemaseverlerle buluşmaya hazırlanıyor

48. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali’nde Geriye Kalan filmiyle En İyi Yönetmen ödülünü alan Çiğdem Vitrinel’in ikinci uzun metrajlı filmi olan Fakat Müzeyyen Bu Derin Bir Tutku’nun hikayesi ve senaryosu İlhami Algör’ün aynı adlı romanından esinlenilerek Çiğdem Vitrinel ve Ceyda Aşar tarafından kaleme alındı.

Cesur Erdal Beşikçioğlu

Yapımcılığını Mars Prodüksiyon adına Marsel Kalvo’nun üstlendiği filmin görüntü yönetmenliğini Vedat Özdemir gerçekleştirirken, filmin özgün müziklerini Mor ve Ötesi grubundan tanıdığımız Harun Tekin yapıyor.

Haberin Devamı

Cesur Erdal Beşikçioğlu

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!