Kazadan sonra fotoğraflar ortaya çıktı

Güncelleme Tarihi:

Kazadan sonra fotoğraflar ortaya çıktı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 27, 2014 11:32

Ünlü armatör Kahraman Sadıkoğlu'nun kaza yaptıktan sonra olay yeri fotoğrafları ortaya çıktı. Fotoğraflarda, Sadıkoğlu'nun hasar görmüş Harley Davidson motosikleti ve kazaya müdahale eden trafik ekipleri görülüyor.

Haberin Devamı

Kahraman Sadıkoğlu, geçtiğimiz Cumartesi günü saat 16.30 sıralarında, TEM Otoyolu Sultanbeyli mevkiinde motosikletinin kontrolünü kaybederek kaza yapmıştı. Düşme sırasında ağır yaralanan Kahraman Sadıkoğlu'na müdahaleyi yoldan geçen vatandaşlar ve olay yerine kısa sürede gelen polisler ve ambulans görevlileri yaptı. Sadıkoğlu, ambulansla Pendik’teki Marmara Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada ameliyata alınan Sadıkoğlu, ameliyatın ardından yoğun bakım ünitesine alındı.

Kazadan sonra fotoğraflar ortaya çıktı
ÜNLÜ ARMATÖR KAHRAMAN SADIKOĞLU KAZA GEÇİRDİ


Kazadan sonra olay yerinin fotoğrafları ortaya çıktı. Sadıkoğlu'nun kullandığı Harley Davidson'un yaklaşık 50 metre kadar sürüklenen hasarlı bir şekilde yerdeki fotoğrafı ve kazaya müdahale eden trafik ekipleri görülüyor.

Kahraman Sadıkoğlu, bir röportajında “En büyük keyfim motorla tur atmak” demişti. Ancak Bebek’te geçen yıl motosikletiyle tur atarken görüntülen Sadıkoğlu’nun kask yerine şapka takması dikkat çekmişti.

Haberin Devamı

5 AY ÖNCE RUHSATINI ALDI
Sadıkoğlu’nun kaza geçirdiği Harley Davidson motosikletin 2014 model olduğu anlaşıldı. Beykoz İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde trafik tescil işlemi yapılan motosikletin ruhsatı ise 21 Mayıs 2014’te alındı.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!