13'üncü yıl kutlaması

Güncelleme Tarihi:

13üncü yıl kutlaması
Oluşturulma Tarihi: Ekim 28, 2014 01:04

İZMİR’in Buca İlçesi’ndeki Özel Tınaztepe Hastanesi ve Buca Tıp Merkezi, sağlık sektöründe geride bıraktıkları 13 yılı bir yemekle kutladı.

Haberin Devamı

Dokuz Eylül Üniversitesi Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen geceye Tınaztepe Hastanesi ve Buca Tıp Merkezi’nden 450’ye yakın personel katıldı. Sağlık sektöründe geçirdikleri 13 yılı değerlendiren Özel Tınaztepe Hastanesi Sağlık Hizmetleri Müdürü Dr. Serap Uluırmak, gecede yaptığı konuşmada "Sağlık sektörüne 2001 yılında Buca Tıp Merkezi ile girdik. 10 hekimle başladığımız bu yolculuğa şu an 80’in üzerinde hekimle devam ediyoruz. Hedefimiz, yarattığımız güven duygusunu kaybetmeden, hasta memnuniyetini daha da artırmak ve daha özellikli işlemler yapabilmek. Bundan sonraki süreçte tüm yatırımlarımız ve çalışmalarımız bu yönde olacak. Buca Tıp Merkezi ve Tınaztepe Hastanesi olarak ben tüm personelimize teşekkürlerimi iletiyorum" dedi.

"Önce sağlık" sloganıyla yola çıktıklarına ve önlerindeki süreçte de öncelikli misyonun sağlık olacağına vurgu yapan Dr. Uluırmak, kurumun yavaş ve emin adımlarla büyümesinin daha kalıcı olmasında etkili olduğunun altını çizerek şunları söyledi:

Haberin Devamı

"Eğer ekip değilseniz ve aidiyetlik duygusunu geliştiremediyseniz bir süre sonra yarı yolda kalırsınız. Bizim en büyük misyonumuzdan bir tanesi, personelimizle birlikte yol almak, ekip ruhu yaratmak ve onların aidiyetlik hissiyle beraber büyümek. Bu nedenle personelimizin motivasyonunu yükseltecek sosyal etkinliklere büyük önem veriyoruz ve bu hissi yaratacak organizasyonlar düzenlemeye çalışıyoruz. Hayatımızın büyük bölümü iş yaşamıyla geçiyor, bu nedenle her iki kurumda da huzurlu bir çalışma ortamı yaratmaya öncelik veriyoruz. Hızlı büyüyen kurumlar kalıcı olmuyor. Biz emin ellerde kalıcı olarak büyümek ve ilerlemek istiyoruz."

Özel Tınaztepe Hastanesi ve Buca Tıp Merkezi’nde emeği geçen herkese teşekkürlerini ileten Özel Tınaztepe Hastanesi Genel Koordinatörü Dr. Mehmet Bektur da kurumda 5 ve 10 yılını dolduranlara altın ve plaket ödülü takdim etti. Ödül töreninin ardından kuruluş yıl dönümü pastası kesildi. Gece boyunca Blue Note Orkestrası eşliğinde Buca Tıp Merkezi ve Tınaztepe Hastanesi personeli doyasıya eğlendi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!