Ütopya internetten canlı yayına başladı

Güncelleme Tarihi:

Ütopya internetten canlı yayına başladı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 28, 2014 11:47

Acun Ilıcalı'nın yeni yarışması Ütopya’nın TV8 ekranlarında başlamasına ramak kaldı. Yarışmanın kuralları ve birbirinden değişik yarışmacılar çok ilgi çekeceğe benziyor. Ütopya internetten ücretli bir şekilde izlenebilecek.

Haberin Devamı

110 kamerayla 7 gün 24 saat izlenebilecek olan Ütopya'da hayat mücadelesi başladı. Yayınlandığı ilk gece Hollanda'da büyük bir izlenme rekoruna imza atan ve 1,6 milyon seyirciye ulaştı.

ÜTOPYA’DA ALIŞILAGELMİŞ KURALLARIN HİÇ BİRİ YOK!
Acun Ilıcalı, Hollanda'da menşeli Ütopya yarışmasını Türk izleyici ile buluşturuyor. Kadın ve erkeklerden oluşan birbirinden değişik mesleklere ve karakterlere sahip 15 yarışmacı kendi dünyalarını oluşturacak.

Ütopya’yı diğer yarışmalardan farklı kılan özelliklerinin en başında bu 15 kişinin bir yıl boyunca gerçek dünyadan kopartılarak kendi başlarına bırakılmaları ve onlardan yeni bir sosyal düzen oluşturmalarının istenmesi. Üstelik izleyiciler de internetten bu programı takip edebilecekler.

Haberin Devamı

Survivor programında farklı olarak Ütopya’da kameramanlar olmayacak. Yarışmacılar dış dünya ile bağlantılarını telefon ile sağlayacak. Her ay bir yarışmacının eleneceği Ütopya’ya yarışma devam ederken yeni yarışmacılar da katılabilecek.

Ütopya internetten canlı yayına başladı

Issız bir arazide 110 kamerayla 10 ay boyunca yaşamlarını idame ettirecek olan yarışmacılar kendilerine verilen imkânları en iyi şekilde değerlendirmek isteyecekler. Yarışmacılara 2 inek ve 15 tavuk verilecek. Yarışmacılar birlikte ahır ile iç içe olan bir evde yaşayacaklar.

Ütopya CANLI YAYIN LİNKİ

ÜTOPYA EVİNDE KİMLER VAR?
Semih, Türkan, Melek, İnci, Tezcan, Tuncay, Arda, Serkan, Altar, Gamze, Tuğçe, Özlem, Çağdaş, Kurretülayn, Murat Bu isimlerden hangisi Ütopya'da aradığını bulacak, hangisi yeni bir yaşamda kendisine yer edinecek, hangisi önümüzdeki zaman içinde Ütopya'ya elveda diyecek…

Ütopya yarışmasının televizyon yayınına sayılı günler kala 24 saat canlı web yayınına başladı! Ütopya, 29 Ekim Çarşamba TV8 ekranlarında seyirciyle buluşacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!