Bir aşk daha bitti

Güncelleme Tarihi:

Bir aşk daha bitti
Oluşturulma Tarihi: Ekim 27, 2014 10:41

Rio de Janeiro'da oynanan final maç, Alman Milli Takımı'na şampiyonluğu getirdi, ancak şampiyonluk futbolcuların özel yaşamına yaramadı. Mandy'den ayrılan Mesut'tan sonra şimdi de Almanya Milli Takımı'nın kalecisi Manuel Neuer, sevgilisi Kathrin Gilch'den ayrıldı.

Haberin Devamı

Bayern Münih takımında forma giyen 28 yaşındaki Manuel Neuer, Dünya Şampiyonası'nda büyük bir başarı sergiledi; ancak aynı başarıyı özel yaşamında da gösteremedi. Maçlarda goller kurtararak kalesini başırıyla savunan Neuer, Kathrin Gilch ile ilişkisini kurtaramadı.

Bir aşk daha bitti


Neuer'in menajeri, ayrılık ile ilgili söylentileri doğrulayarak, "Evet, Manuel ve Kathrin birkaç hafta önce ayrıldı. Gerisi onları ilgilendirir" şeklinde bir açıklama yaptı.

TATİLDE BAŞLADI

Neuer, 2009 yılında yaptığı yaz tatilinde tanıştığı 32 yaşındaki güzel kuaförü Münih'te sık sık ziyaret etti. Ardından sevgilisi ile Gelsenkirchen'de yaşamaya karar veren Gilch, bundan böyle Neuer'in yanından ayrılmadı ve bunun için işine son verdi. Nişanlanacaklarına dair yapılan dedikodular ise asılsız çıktı.

Haberin Devamı

Pazar günü Mönchengladbach'ta sahaya çıkacak olan Neuer'in, bu konuda herhangi bir yorum yapmadığı belirtildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!