Pompalı ile boşanma cinayeti

Güncelleme Tarihi:

Pompalı ile boşanma cinayeti
Oluşturulma Tarihi: Ekim 27, 2014 10:50

Ankara'da 23 yaşındaki Tuğba Demir, ayrılmak üzere olduğu eşi Tamer Demir (30) tarafından bir parkta pompalı tüfekle feci şekilde öldürüldü.

Haberin Devamı

Olay, sabah saatlerinde Keçiören Sancaktepe Mahallesi'nde gerçekleşti. Alınan bilgiye göre; Tamer Demir sabah görüşmek için eşinin evine geldi. Bir ilköğretim okulunda yeni girdiği işe gitmeden önce annesi eşliğinde evden çıkan Tuğba Demir, eşi ile konuşmak için yakındaki bir parkta buluştu. Genç kadının annesi de kızı ile damadının görüşmesi için parkın başka bir noktasına gitti.

İkili, konuşurken tartışmaya başladı. Kısa bir süre sonra Tamer Demir yanında getirdiği kısa namlulu pompalı tüfekle, Tuğba Demir’in kafasına ateş açtı. Oturduğu banka yığılan genç kadın, olay yerinde feci şekilde can verdi. Eşi Tamer Demir ise hızla olay yerinden uzaklaştı. Silah sesi üzerine olay yerine koşan anne, kızının kanlar içindeki hali ile karşılaşınca sinir krizleri geçirdi.

Silah sesini duyan çevredeki diğer vatandaşlar durumu polise ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen 112 Acil Servis ekipleri, genç kadının hayatını kaybettiğini belirledi. Çevre güvenliği alan polis ekipleri kaçan zanlıyı yakalamak için çalışma başlattı. Bu sırada genç kadının olay yerine gelen yakınları sinir krizi geçirdi. Taşkınlık çıkaran bir kişi polis tarafından gözaltına alındı. Bir süre polis aracında tutulan şahıs, daha sonra serbest bırakıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!