Fener'i yeneni Başak çarpar!

Güncelleme Tarihi:

Feneri yeneni Başak çarpar
Oluşturulma Tarihi: Ekim 27, 2014 09:50

Bu sezon Fenerbahçe'yi yenme başarısını gösteren Akhisar Belediyespor ve Galatasaray, bir sonraki hafta Başakşehir ile oynadı; ikisi de 4-0 mağlup oldu.

Haberin Devamı

Spor Toto Süper Lig'in ilk 7 haftası ilginç bir tesadüfe sahne oldu...
Son şampiyon Fenerbahçe bu sezon ilk yenilgisini 4. haftada Akhisar Belediyespor deplasmanında aldı. Yunan golcüsü Gekas'ın 23 ve 89. dakikalarda attığı gollerle sahadan 2-0 galip ayrılan Ege ekibi, ertesi hafta çıktığı Başakşehir deplasmanında ise tam bir bozguna uğradı. 6. dakikada Epureanu ile perdeyi açan turuncu lacivertliler, Semih Şentürk'ün 13, 57 ve 72. dakikalarda attığı gollerle sahadan 4-0 galip ayrıldı.

Feneri yeneni Başak çarpar

Akhisar Belediyespor, Fenerbahçe'yi Gekas'ın attığı gollerle 2-0 yendi.

Fenerbahçe bu sezon ikinci yenilgisini ise 6. haftada Galatasaray deplasmanında yaşadı. Wesley Sneijder'in 88 ve 90+1'inci dakikalarda attığı gollere 90+5'te Hasan Ali cevap verebilen sarı lacivertliler sahadan 2-1 mağlup ayrıldı. Derbiyi kazanan Galatasaray ise bir sonraki hafta çıktığı maçta ise hezimete uğradı.

Haberin Devamı

Feneri yeneni Başak çarpar

Akhisar Belediyespor, Fenerbahçe'yi yendikten sonra çıktığı Başakşehir deplasmanında 4-0 yenilirken, Semih Şentürk 3 gol attı.

SEMİH İKİ MAÇTA DA GOL ATTI
Sarı kırmızılılara tarihi mağlubiyeti tattıran takım ise Başakşehir oldu. Fenerbahçe'ye 4. haftada ilk yenilgisini yaşatan Akhisar Belediye gibi Galatasaray da Başakşehir'e 4-0 yenilmekten kurtulamadı. Sağanak yağmur altında oynanan maçta sarı kırmızılıların etkisiz futbolunu iyi değerlendiren Başakşehir, 16 ve 69. dakikalarda Mossoro, 20. dakikada Semih ve 76. dakikada Doka'nın attığı gollerle Galatasaray'ı hüsrana uğrattı.

Feneri yeneni Başak çarpar

Galatasaraylı futbolcular Fenerbahçe'yi 2-1 yendikleri maçtan sonra böyle sevinmişti.

Haberin Devamı

Feneri yeneni Başak çarpar

Galatasaraylı futbolcular Başakşehir deplasmanında birbiri ardına yedikleri gollerle şoke oldu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!