Türk baba ve oğulun lüks aracında bakın ne çıktı...

Güncelleme Tarihi:

Türk baba ve oğulun lüks aracında bakın ne çıktı...
Oluşturulma Tarihi: Ekim 27, 2014 09:38

Makedonya Polisi, yürüttükleri bir operasyon kapsamında Türk vatandaşı olan Derviş Balkan ve oğlu Naim Balkan’ı altın kaçakçılığı yaptıkları iddiasıyla gözaltına aldı.

Haberin Devamı

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri, Üsküp - Kalkandelen Otoyolunda, 26 yaşındaki Naim Balkan’ın kullandığı lüks otomobili durdurarak arama yaptı. Polis’in yaptığı kimlik kontrolünde, otomobilde bulunan Naim Balkan’ın babası Derviş Balkan’ın sahte kimlikle Makedonya’ya giriş yaptığını tespit etti. Sürücü koltuğu altında gizlenmiş 5 kilo altın ve para bulan polis ekipleri, Naim Balkan ve Derviş Balkan’ı gözaltına aldı.

Soruşturmayı derinleştiren Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri, Derviş Balkan’ın Üsküp’te kaldığı bir apartmanda da arama yaptı. Polis, burada yaptığı aramada bulduğu toplam 1 kilo ağırlığındaki 250 gram 1 altın parçası, 2 tane altın eldiven, 2 tane altın kadın kolyesi, 60 tane altın kolye ucu, 54 tane altın yüzük, 37 çift küpe, 15 tane altın zincire el koydu.

Haberin Devamı

Makedon polisi, araba ve apartmanda bulunan toplam 6 kilo altına el koyarken, Naim ve Derviş Balkan hakkında kaçakçılıktan suç duyurusunda bulundu.

*Fotoğraf temsildir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!