İzmir'de sokak infazının zanlıları yakalandı

Güncelleme Tarihi:

İzmirde sokak infazının zanlıları yakalandı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 27, 2014 09:52

İZMİR’in Konak İlçesi’nde, tabancayla başına 3 el ateş edilerek öldürülen 30 yaşındaki Ramazan Bilgin’in katil zanlıları oldukları iddiasıyla yakalanan 4 kişi gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen zanlıların Ramazan Bilgin’i otomobilde öldürdükten sonra sokağa attıkları belirtildi.

Haberin Devamı

Olay, geçtiğimiz cuma günü Eşrefpaşa'da saat 04.00 sıralarında meydana geldi. Ramazan Bilgin, kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından sokak ortasında tabancayla vuruldu. Ağır yaralanan Bilgin, sokakta kanlar içerisinde kalırken zanlılar olay yerinden kaçtı. Silah sesleri üzerine Bilgin’i kanlar içinde yerde gören çevredekiler, durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri, yaptıkları müdahalenin ardından Bilgin’i İzmir Bozyaka Eğitimi ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı. Tedavi altına alınan Bilgin, hayatını kaybetti.

"OTOMOBİLDEKİ KAN İZLERİ CİNAYETİ ÇÖZDÜ"


Olaydan sonra çalışma başlatan Cinayet Büro Amirliği’ne bağlı ekipler, çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Belirlenen farklı adreslere operasyon düzenleyen ekipler, Ramazan Bilgin’in öldürülmesiyle ilgili olarak M.E.İ. (33) O.K., (34) A.E. (26) ve R.Y.’yi (25) gözaltına aldı. Zanlılar tutuklanmak üzere adliyeye sevk edilirken, ifadesi alınan O.K., savcılık tarafından serbest bırakıldı.

Olayın firari zanlısı 31 yaşındaki A.E.’yi yakalamak için çalışmanın sürdürüldüğü belirtildi. Zanlıların olaydan sonra kaçtığı belirlenen otomobil Karabağlar ’da terk edilmiş halde bulundu. Otomobilde yapılan aramada bir adet tabanca ile 6 adet mermi bulundu. Otomobilde Ramazan Bilgin’e ait kan izleri bulunurken, zanlıların Ramazan Bilgin’i otomobilde öldürdükten sonra sokağa attıkları öğrenildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!