Ayaklarınız yere bassın

Güncelleme Tarihi:

Ayaklarınız yere bassın
Oluşturulma Tarihi: Ekim 26, 2014 22:52

Slaven Bilic, “Üst üste aldığımız galibiyetler, sizi rehabete sürüklemesin. Kayseri Erciyes maçına odaklanın” dedi.

Haberin Devamı

UEFA Avrupa Ligi’nde Partizan’ı deplasmanda 4-0 gibi farklı skorla geçen Beşiktaş’ta teknik direktör Slaven Bilic, futbolcularından rehavete kapılmamalarını istedi. Oyuncularına önemli maçlarda alınan farklı galibiyetler sonrası sıradaki rakibi küçük görmelerinin kötü sonuçlar doğuracağını hatırlatan Hırvat hoca, K.Erciyes’in çok ciddiye alınması gerektiğini belirtti.

‘Derbiyi düşünmeyin’

Süper Lig’de lider olduklarını ve zirvede devam etmek için Kayseri’den galibiyetle dönmelerinin önemli olduğunu söyleyen Slaven Bilic futbolcularından önümüzdeki hafta Fenerbahçe ile oynayacakları derbi maçını hiç düşünmeden sadece Kayseri Erciyesspor’a odaklanmalarını istedi.

Slaven Bilic, Partizan galibiyeti sonrası tamamen lige konsantre olacaklarını söylemişti.

Demir parası bulundu

Haberin Devamı

PARTİZAN galibiyeti sonrası oyunculara dağıtılan 2.5 milyon Euro’luk demir parasının yerine kaynak bulundu. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, “Statta kullanacağımız demir için yönetici Melih Sami Esen ile önemli bir sıkıntıyı giderdik” dedi.

Partizan yine üzüldü

BEŞİKTAŞ’ın Avrupa Ligi’nde deplasmanda 4-0 yendiği Partizan, Sırbistan Ligi’nde Jagodina’ya 1-0 mağlup oldu. Yunan Asteras Tripolis, deplasmanda OFI’yi 3-2 ile geçerken, İngiliz temsilcisi Tottenham ise evinde Newcastle United’a 2-1 mağlup oldu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!