Trabzonspor 4 - 4 Gaziantepspor

Güncelleme Tarihi:

Trabzonspor 4 - 4  Gaziantepspor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 26, 2014 15:06

Trabzonspor ile Gaziantepspor arasında Avni Aker'de oynanan karşılaşma tam anlamıyla gol düellosuna sahne oldu. Gaziantep kaçtı Trabzonspor yakaladı; 4 dakikada 3 gole sahne oldu;bordo mavililer 2 farklı geriye düştü ancak son saniyede Cardozo ile gelen gol maçın skorunu belirledi: 4-4

Haberin Devamı

Trabzonspor 4 - 4  Gaziantepspor


Karşılaşmaya Gaziantepspor hızlı başladı ve 7'de Muhammed, 18'de Erdem'in golleriyle 2-0 öne geçti. Trabzonspor bu gollere 48'de Belkalem ile cevap verdi ve skoru 2-1'e getirdi. Ancak bu gole bordo mavililer fazla sevinemedi ve 52'de Muhammed tekrar sahneye çıktı ve skoru 3-1'e taşıdı. Bu dakikadan sonra ise tam anlamıyla bir gol fırtınası yaşandı. 63'de Yatabere bir kez daha Trabzonspor'u umutlandırıp skoru 3-2 yaparken bu golün santrasında Gaziantepspor Chibuike ile bir gol daha buldu ve skoru 4-2 yaptı. Bu golden 3 dakika sonra, 67'de ise bu kez Sefa serbest atışta direkten dönen topu tamamladı ve maçı 4-3'e getirdi. İzleyenlerin kalbini zorlayan bu gol fırtınasında son sözü ise uzatma dakikalarında Cardozo söyledi: 4-4

Haberin Devamı


STAT: H. Avni Aker
HAKEMLER: Cüneyt Çakır, Bahattin Duran, Gökmen Olga
TRABZONSPOR: Fatih – Bosingwa, Belkalem, Mustafa Yumlu, Zeki Yavru – Medjani (Dk.56 Waris), Soner (Dk.34 Özer Hurmacı), Sefa Yılmaz, Constant, Serdar Gürler – Yatabare (Dk.71 Cardozo)
GAZİANTEPSPOR: Karcemarskas – Barış Yardımcı, Arokoyo, Elyasa, Şenol Can – Emre Nefiz (Dk.73 Koray) (Dk.85 Oğulcan), Chico, Erdem Şen, Gökhan Süzen – Chibuike (Dk.80 Binya), Muhammet Demir
GOL: Dk.7 ve Dk.52 Muhammet Demir, Dk.18 Erdem Şen, Dk.64 Chibuike (Gaziantespor), Dk.48 Belkalem, Dk.63 Yatabare, Dk.67 Sefa Yılmaz, Dk.90+4 Cardozo
SARI KART: DK.31 Arokoyo (Gaziantepspor), Dk.33 Medjani, Dk.89 Özer, Dk.90+2 Cardozo) (Trabzonspor)

TRABZONSPOR-GAZİANTEPSPOR MAÇINDAN NOTLAR

Trabzonspor Teknik Direktörü Vahid Halilhodzic, Gaziantepspor maçında rotasyona giderek yorgun oyuncularını dinlendirdi.
UEFA Avrupa Ligi'nde ilk 11'de oynayan Mehmet Ekici ve Papadopoulos'u 18 kişilik maç kadrosuna almayan Vahid Halilhodzic, Waris ve Cardozo'yu da kulübeye çekti. Sakatlığı tam olarak geçmeyen Musa Nizam'ı da 18 kişilik kadroya almayan Boşnak teknik adam, sol bekte yine Zeki Yavru'yu oynattı. Bordo-mavili takımda sakatlıkları bulunan İshak Doğan, Onur, Deniz Yılmaz ve Aykut Demir maç kadrosunda yer almadı. Lokeren maçında hafif bir sakatlık yaşayan Mehmet Ekici'nin riske edilmediği öğrenildi.

Haberin Devamı

İLK 11'DE 4 DEĞİŞİKLİK
Vahid Halilhodziç, Lokeren maçındaki 11'inde 4 değişiklik yaptı. Avrupa liginde 8 yabancı oyuncusundan da faydalanan Halilhodzic, Gaziantepspor maçında ise Cardozo'nun yerine Serdar'a, Papadopoulos'un yerine Mustafa Yumlu'ya, Majeed Waris'in yerine Sefa'ya ve Mehmet Ekici'nin yerine ise Soner Aydoğdu'ya görev verdi. Halilhodzic yaptığı revizyonla ilgili olarak ise, "Yorgunluk nedeniyle kadroda bazı değişiklikler yaptım. Geçen maçlarda forma vermediğim oyunculara da şans tanımak istedim" dedi.

ÖZER HURMACI İLK KEZ
Trabzonspor'da sezon başı kampında sakatlanan ve yaklaşık 3 aydır sahalardan uzak kalan Özer Hurmacı, Gaziantepspor maçıyla sahalara döndü. İki haftadır takımla birlikte çalışmalara başlayan Özer'i 18 kişilik maç kadrosuna alan Halilhodzic, son olarak ligin ilk haftasındaki K. Erciyesspor maçında forma giyen ve ardından sakatlık nedeniyle takımdan uzak kalan Mustafa Yumlu'yu ise Gaziantepspor maçında 11'de görev verdi.

Haberin Devamı

SEYİRCİ YİNE YOK
Trabzonspor'da sezon başından bu yana yaşanan seyirci sıkıntısı Gaziantepspor maçında da kendini gösterdi. Bordo-mavili taraftarlar maça yine ilgi göstermezken, karşılaşmayı yaklaşık 5 bin seyirci takip etti.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!