Evini sahne yaptı

Güncelleme Tarihi:

Evini sahne yaptı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 28, 2014 01:04

Türkiye’yi 2000 yılında Stockholm’de düzenlenen Eurovision Şarkı Yarışması’nda temsil eden Pınar Ayhan, evinin salonunu sahne yapıp, internet üzerinden ‘online’ konser veriyor.

Haberin Devamı

Mayıs ayında ‘İkimiz için’ adlı albümüyle sevenlerinin karşısına çıkan sanatçı Pınar Ayhan, sosyal medya projesi kapsamında evinin salonunu sahne yapıp, internet üzerinden konser vermeye başladı.
Baha Müzik’in yürüttüğü ‘Misafik Şarkılar’ ADLI proje kapsamında dünyanın dört bir yanındaki ülkelerden takip edildiğini söyleyen Pınar Ayhan, projenin amacını, “Şarkılarımızla insanların evlerine misafir oluyoruz. Televizyon programının çok ötesinde daha sıcak ve samimi bir ortamda geçen programlarımızla, insanları eğlendirmeyi amaçlıyoruz” diye anlattı.
Youtube ve Misafirsarkilar.com üzerinden canlı olarak yayınlanan konserler, aralarında; ABD, Romanya, Almanya, Ukrayna, İngiltere, Fransa, İtalya, Hollanda, Rusya, Birleşik Arap Emirlikleri’nin de bulunduğu birçok ülkeden izleniyor. Ayrıca sosyal medyada açılan #MisafirSarkilar hashtagi ile de Ayhan, konserlerini dinleyicileriyle buluşturmaya devam ediyor.
Pınar Ayhan, 20 Ekim’deki son konserinde, Meme Kanseri Farkındalık Ayı nedeniyle evde kurulan sahneyi, meme kanserini atlatmış kadınlardan oluşan Farkındalık Korosu’yla paylaştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!