Stres tavan yaptı

F.BAHÇE istekli mi, istekli. Mücadele ediyor mu, ediyor..

Haberin Devamı

Ama inanılmaz gergin ve bu yüzden birşeyler eksik. Oyun disiplini mesela... Sonra o sistem dedikleri... Hani şampiyon takımı bozmayıp, sistemi koruma hadisesi var ya, ondan bahsediyorum. Fakat ne yazık ki, Kocaman’la başlayan o sistemden de eser yok. Avrupa’da cezalı olmanın avantaj olduğu bir sezonda, dördüncü yıldıza bu kadar yakınken bu avantajı kaybetmek büyük bir hüsran olur doğrusu.
Maça gelince; solda Caner’in olmaması, sağda Gökhan’ın sekerek oynaması, yaşanılan pozisyon disiplisizlikleri az daha puan kaybına neden olacaktı. Sonradan yapılan oyuncu değişiklikleri tartışılır ama bir gerçek var ki stresli de olsa özellikle ikinci yarıdaki Fenerbahçe tecrübesiyle kazanmayı bildi. Ama tecrübe her zaman kazanır mı bilinmez..
Öte yandan taraftarların homurdanmaya başlaması, sadece sezona değil, “Bir Milyon Üye” kampanyasına da sekte vurur. Bu nedenle ne olursa olsun, içlerinde sadece Fenerbahçe sevgisi taşıyan gerçek taraftarların bu duruma engel olmaları gerekir.

DİEGO’NUN SUÇU NE

G.SARAY’la oynuyorsunuz, Diego yok, Gençlerbirliği ile oynuyorsunuz Diego yine ilk 11 de yok. Peki Neden?.. Sistem mi bozuluyor yoksa sisteme mi uymuyor?.. Eğer öyleyse, ne sistemmiş be arkadaş... Tek bir transfer yapıp onu da oynatmayınca, ne tribünler renkleniyor ne de oyun bence... Forma satışı deseniz, oynamayan adamın formasını taraftar neden alsın ki... Yıldızlar topluluğu Barcelona ya da Real Madrid her yıl yine de bir kaç yıldız transfer ediyorsa bunun mutlaka bir nedeni vardır..

Haberin Devamı


TOP 5

Fenerbahçe’nin Kadıköy’de zor kazanması.
Hakemlerin son dakikalardaki penaltıyı es geçmesi.
Şehitlerimize saygı için Kadıköy’de müzik yayını yapılmaması.
İsmail hocanın son golden sonra gözlerinin dolması.
Taraftarın küçük bir bölümünün olumsuz tezahürat yapması.


MAÇIN ÜÇ ADAMI

Alper – Mehmet Topal - Kuyt

Yazarın Tüm Yazıları