Duygusal bir insanım

Güncelleme Tarihi:

Duygusal bir insanım
Oluşturulma Tarihi: Ekim 25, 2014 23:17

Fenerbahçe Teknik Direktörü, “Ben duygusal biriyim. Kalbimden kötülük geçmez. Oyuncularım galibiyet golü sonrası benimle sevinerek, bir bütün olduğumuzu göstermek istedi” dedi.

Haberin Devamı

GENÇLERBİRLİĞİ galibiyeti sonrası açıklamalar yapan Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, çarpıcı konulara değindi. Attıkları ikinci golün ardından gözyaşlarına hakim olamaması ile ilgili konuşan Kartal, “Ben biraz duygusal bir insanım. Kalbimden bir kötülük geçmez. Fenerbahçe’de başarılı olmak için çalışıyorum. Oyuncularım da bazı şeyleri hak etmediğimi biliyor” diye konuştu.
“Oyuncularım bana gelerek bir bütün olduğumuzu göstermek istediler” diyen Fenerbahçe’nin hocası, “Bunlar az bulunur” ifadelerini kullandı.

‘PROTESTOLARI HAK ETMEDİK’

İSMAİL Kartal, taraftar protestolarına isyan ederken, “Maçta kendi taraftarlarımızın protestosu ile karşılaştık, anlamsız bir şekilde. Ben bu camianın evladıyım. Bu takımı şampiyon yapmak, aklımızın yettiğince camiama, taraftarıma layık olmak için çok çalışıyorum” dedi.
“Ortada hiçbir şey yokken, protesto edilmeyi hak etmediğimizi düşünüyorum” ifadesini kullanan Kartal, şunları söyledi: “Bu tip maçlar olacak. Biz tıkanacağız. Biz taraftar sayesinde ayakta kaldık. Bize inansınlar, güvensinler. Kendi taraftarlarımız bize sahip çıksın. Bu oyuncular bunu hak etmiyor.“

Sevinirken ağladı

Haberin Devamı

FENERBAHÇE, Kuyt ile 85. dakikada ikinci penaltı golünü bulup öne geçti. Futbolcular bir anda teknik direktör İsmail Kartal’ın yanına koştu. Oyuncular hocanın etrafını sararken Kartal, gözyaşlarına hakim olamadı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!