Demir paraları takıma gitti

Güncelleme Tarihi:

Demir paraları takıma gitti
Oluşturulma Tarihi: Ekim 25, 2014 22:29

Beşiktaş yönetimi, Vodafone Arena Stadı’nın demirleri için bulduğu 2.5 milyon dolarlık krediyi, 4-0’lık Partizan zaferi sonrası futbolcularına dağıttı.

Haberin Devamı

UEFA Avrupa Ligi’nde deplasmanda Partizan’ı 4-0 yenip hezimete uğratan Beşiktaş’ta futbolculara Vodafone Arena’nın demir parası dağıtıldı! Siyah beyazlı yönetim, muhteşem zaferden sonra takıma alacakları ve hak ettikleri primleri ödemek için büyük bir fedakârlıkta bulundu. Yönetim, Vodafone Arena Stadı’nın inşaasında kullanılacak demirler için temin edilen 2.5 milyon dolarlık krediyi, futbolculara prim olarak dağıttı. Futbol Şubesi Sorumlusu ve ikinci başkan Ahmet Nur Çebi, yakalanan başarılı çizgisinin sekteye uğramaması gerektiğini belirtip, futbolcuların içerideki alacaklarının ödenmesi talebini yönetim kurulunun gündemine taşıdı.

‘STAT iÇiN YENiDEN PARA BULACAĞIZ’

bunun üzerine başkan Fikret Orman da Çebi’ye hak vererek, oyuncularının içeride alacağının kalmaması konusunda hem fikir olduğunu söyledi.
Yönetim, bunun üzerine kısa bir süre önce bulunan 2.5 milyon dolarlık kredinin oyunculara ödenmesini karara bağladı. Yönetim böylece, “Partizan maçını alın alacaklarınızı hesabınıza yatıralım” sözünü de tutmuş oldu. 4-0’lık zaferin ardından paralar futbolcuların hesaplarına yatırıldı. Çebi, “Benim prensibim çalışanın parasını gününde vermektir. Başarı böyle gelir. Futbolculara Partizan maçı öncesi söz verdik ve alacaklarını maç sonrasında banka hesaplarına yatırdık. Stat inşaatı için gereken kaynağı yeniden bulacağız” diye konuştu.

Pas ve şut çalıştı

Haberin Devamı

KAYSERİ Erciyes ile yarın karşılaşacak Beşiktaş, dün kondisyon, taktik, top kontrolü, pas ve şut çalıştı. Yarım sahada çift kale maçla biten idmana bireysel çalışan Serdar, tedavi olan Gökhan ve izinli Sosa katılmadı. Mustafa ise bir bölümde takımla çalıştı. Bu arada Kayseri Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Cengiz Hakan Arslan, takıma bugün özel bir davet verecek.

Siyah beyazlılar son dönemlerde sıkça yaptıkları gibi dünkü idmanda da el ele tutuşarak topu yere düşürmeden pas çalışması gerçekleştirdiler.

Sivok rekora oynuyor

BEŞİKTAŞ’ta artık sembolleşen Tomas Sivok, oyması halinde K. Erciyes önünde 145. maçına çıkıp siyah beyazlıların ligde en çok forma giyen yabancı futbolcusu olacak. Çek futbolcu halen144 lig maçıyla Holosko ve Bobo ile rekora ortak. 2008-09 sezonunda transfer olan 31 yaşındaki tecrübeli stoper, 144 maçta toplam 15 gole de imza attı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!