Borussia Dortmund üzüldü Arsenal sevindi

Güncelleme Tarihi:

Borussia Dortmund üzüldü Arsenal sevindi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 25, 2014 19:38

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakiplerinden Borussia Dortmund, Tayfun Korkut'un teknik direktörlüğün yaptığı Hannover 96'ya mağlup olurken Arsenal Premier Lig'de haftayıo galibiyetle kapattı.

Haberin Devamı

Almanya'da Bundesliga'da oynanan B.Dortmund-Hannover 96 maçını Tayfun Korkut'un teknik direktörlüğünü yaptığı Hannover 1-0 kazandı.

Tayfun Korkut'un teknik adamlığını yaptığı Hannover 96 aldığı bu galibiyet ile Bundesliga'da 13 puana yükseldi. Hannover'in golü 62. dakikada Japon yıldız Hiroshi Kiyotake'den geldi. Bu arada Hannover forması giyen eski Galatasaraylı Ceyhun Gülselam ilk 11'de başladığı karşılaşmada 89. dakikada gördüğü ikinci sarı kart nedeni ile oyundan ihraç edildi ve takımı Hannover'i 10 kişi bıraktı.

Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu'ndaki bir diğer rakibi Arsenal ise deplasmanda karşılaştığı Sunderland'i Şilili yıldızı Alexis Sanchez'in 30. ve 90. dakikalarda attığı goller ile maçı 2-0 kazandı. Arsenal bu skor ile ligdeki puanını 14 çıkarttı.

Premier Ligde günün bir diğer maçında Liverpool evinde Hull City ile berabere kalarak taraftarını hayal kırıklığına uğrattı. Liverpool'da Türk asıllı futbolcu Emre Can maça ilk 11 de başladı ve 75 dakika sahada kaldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!