Real Madrid 3- 1 Barcelona

Güncelleme Tarihi:

Real Madrid 3- 1 Barcelona
Oluşturulma Tarihi: Ekim 26, 2014 18:50

La Liga'ya fırtına gibi giren kalesinde gol dahi görmeyen namağlup lider Barcelona, Madrid deplasmanında adeta dağıldı. Real Madrid ezeli rakibini Ronaldo, Pepe ve Benzema'nın golleriyle 3-1 mağlup etti. Barcelona'nın tek sayısı ise Neymar'dan geldi.

Haberin Devamı

REAL MADRİD (4-4-2): Casillas - Carvajal, Pepe, Ramos, Marcelo - J.Rodriguez, Modric, Kroos, Isco - Benzema, Ronaldo
BARCELONA (4-3-3): Bravo - Mathieu, Mascherano, Pique, Alves - Iniesta, Busquets, Xavi - Neymar, Messi, Luis Suarez

GALERİ / EL CLASICO'DAN EN GÜZEL KARELER

MAÇTAN DAKİKALAR
-El Clasico'da son düdük geliyor.
-61'de Real Madrid farkı 2'ye çıkardı. Barcelona defansının hatasını iyi değerlendiren Isco topu bekletmeden Ronaldo'ya aktardı. Ronaldo'nun pasında James ara pasını Benzema'ya aktardı. Bu hızlı hücumu Benzema temiz bir gol vuruşuyla bitirdi.
-50'de Real Madrid galibiyet golünü buldu. Golün altındaki imza Pepe...
-34'de Marcelo bir kez daha sol kanattan sıfıra indi. Ortaya kestiği topu Pique eliyle kesti. Hakem penaltı noktasını gösterdi. Ronaldo topun başına geçti ve golü buldu. Bu gol aynı zamanda Barcelona'nın bu sezon kendi kalesinde gördüğü ilk gol.

Real Madrid 3- 1 Barcelona

Penaltı golü sonrasında Ronaldo...

-23'de Barcelona 2. gole çok yaklaştı. Suarez sağ kanattan yerden kesti Messi penaltı noktası üzerinde, çok müsait pozisyonda topu kale yerine dışarı gönderdi.


Real Madrid 3- 1 Barcelona

Real Madrid'in ilk yarıdaki en etkili ismi Fransız forveti Karim Benzema...

-Real, Barcelona kalesini ablukaya aldı. Bu kez soldan James ortaladı Benzema kafayı vurdu top üst direkten döndü. Dönen topa Benzema bir kez daha vurdu top bir kez daha direğe çarparak auta çıktı.
-10. dakikada Real Benzema ile bir kez daha gole çok yaklaştı. Marcelo soldan sıfıra indikten sonra topu yerden penaltı noktasına gönderdi. Benzema arkasında kalan topa dokunamadı.
-6. dakikada Real Madrid, Benzema ile gole çok yaklaştı. Bu oyuncu topu ince bir vuruşla kaleye gönderdi ancak top çok az farkla auta çıktı.
-Barcelona daha 3. dakikada Neymar'ın ayağından golü buldu. Sağ çaprazdan topu getiren Messi ceza yayı üzerindeki Neymar'a topu aktardı. Bu oyuncu plase vuruşuyla topu ağlara gönderdi.


Haberin Devamı

Real Madrid 3- 1 Barcelona

3. dakikada gelen gol sonrası Neymar ve Messi'nin gol sevinci...

MAÇ ÖNCESİ...
Evsahibi Real Madrid bu maç öncesinde oynadığı 8 maçtan 6 galibiyet çıkartırken 2 kez de mağlup oldu. Bu maçlarda tam 30 gol bulan Madrid temsilcisi kalesinde ise 9 gol gördü. Derbi öncesinde Real Madrid'in en önemli eksiği yıldız oyuncusu Gareth Bale.

Haberin Devamı

Barcelona ise derbiye namağlup olarak çıkıyor. 8 maçta 7 galibiyet alan ve 1 kez eşitliği bozamayan Barcelona 22 gol bulurken kalesini de gole kapattı. El Clasico öncesinde Barcelona cephesinde en merak edilen soru ise 'ısırık' cezası biten Luis Suarez'in ilk 11'de sahaya çıkıp çıkmayacağıydı. Sorunun cevabı ise karşılaşmanın başlamasına dakikalar kala netleşti; Luis Suarez derbi mücadelesiyle sahalara dönüyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!