2015 CEV Erkekler U19 Avrupa Şampiyonası tanıtıldı

Güncelleme Tarihi:

2015 CEV Erkekler U19 Avrupa Şampiyonası tanıtıldı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 25, 2014 15:43

35. Avrupa Voleybol Konfederasyonu (CEV) Genel Kurulu'nda, Türkiye'nin 2015 yılında ev sahipliği yapacağı 2015 CEV Erkekler U19 Avrupa Şampiyonası'nın sunumu gerçekleştirildi.

Haberin Devamı

Antalya Belek'teki bir otelde düzenlenen genel kurulun ikinci gününde, Türkiye'nin bağlı olduğu Balkan Voleybol Birliği de (BVA) dahil olmak üzere, beş bölge federasyonunun faaliyet raporları sunuldu.

Faaliyet raporunun sunumunu, BVA Genel Sekreterliği görevini de yürüten Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Başkanı Özkan Mutlugil yaptı. Toplantıda, gelecek yıl Avrupa şampiyonlarına ev sahipliği yapacak federasyonlar, düzenleyecekleri organizasyonlarla ilgili sunumlar gerçekleştirdi. Türkiye'nin 2015 yılında ev sahipliği yapacağı 2015 CEV Erkekler U19 Avrupa Şampiyonası'nın sunumunu ise TVF Uluslararası İlişkiler ve Organizasyon Müdürü Nilüfer Shimonsky gerçekleştirdi.

TVF Başkanı Özkan Mutlugil, İsveç Voleybol Federasyonu Başkanı Saffet Eraybar, CEV Asbaşkanları Banu Can Schurmann ve Sinem Mavili, TVF Genel Sekreteri Nihal İşçi, TVF Uluslararası İlişkiler ve Organizasyon Müdürü Nilüfer Shimonsky'den oluşan Türk delegasyonu, genel kurul toplantılarında hazır bulundu.

35. CEV Genel Kurulu bugün sona erecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!