Ulan İstanbul 19. Bölüm: Nevizadeler'den Bağdat Yolu türküsü!

Güncelleme Tarihi:

Ulan İstanbul 19. Bölüm: Nevizadelerden Bağdat Yolu türküsü
Oluşturulma Tarihi: Ekim 25, 2014 15:11

Ulan İstanbul'un 19. bölüm fragmanları yayınlandı. 27 Ekim pazartesi günkü yeni bölümde Nevizadeler peşlerine takılan ve dedelerinin belgeselini çekmek isteyen profesör Dülger Hoca'yı atlatmaya çalışacaklar

Haberin Devamı

Nevizadeler bu hafta kimseyi dolandıramayacak. Onun yerine 19. Bölümde çevresindekileri kendilerine inandırmaya çalışacaklar. Belgesellerini çekmeye gelen Dülger Hoca (Yılmaz Gruda) Nevizade’lerin başına yeni bir dert daha açacak. 14 Temmuz 1930 İstanbul doğumlu olan tiyatro, sinema, dizi oyuncusu, şair, oyun yazarı ve çevirmen olarak görev yapan Yılmaz Gruda sinema kariyerine 1958 yılında 'Dokuz Dağın Efesi' adlı yapım ile başladı.

Gazanfer Nevizade'nin bursu sayesinde eğitimini tamamlamış ve profesör olmuş olan Dülger Hoca ona olan gönül borcunu ödeyebilmek için bir belgesel çekmek ister. Üstelik gerekli bilgi ve arşive de sahiptir. Mahallenin işgüzar muhtarının da araya girmesiyle Nevizadeler belgesel teklifine evet demek zorunda kalırlar. Oyuna devam edebilmeleri için Dülger Hoca’nın elindeki bilgilere ulaşmak zorundadırlar. Bu görevi ise Tuncer ve Bahadır üstlenir. Tam her şey yolunda gidiyor sanılırken Esra elinde Yaren’in pavyonda kullandığı posteriyle çıkar gelir. Kandemir, geçmişlerinin musiki ile haşır neşir geçtiği yalanını söyler.

Haberin Devamı

Maşuka, Ceyhun’a ayrı bir eve çıkması konusunda teşvik eder. Ceyhun da hazırlıklara başlar. Kandemir ve arkadaşları adlarını temize çıkarmak için pavyonda bir musiki gecesi düzenler. Bu sefer tüm ekip Yaren için el ele verir. Fakat o gece kötü bir gelişme olacağında kimsenin haberi yoktur. Malatyalı, Karlos’un peşine taktığı adama onu öldürmesini söyler. Pavyona gelen katili kim durdurabilecek, yoksa Karlos vurulacak mı? Hepsi ve daha fazlası bu hafta Ulan İstanbul’un yeni bölümünde.

Nevizadeler bu hafta ‘Bağdat Yolu’ türküsü ile sahnenin tozunu attırıyorlar. Şimdiye kadar birbirinden eğlenceli şarkılar ortaya çıkartan Yaren, bu sefer yanına hem Karlos’u hem de diğer ekip üyelerini alacak.

Ulan İstanbul 19. Bölüm: Nevizadelerden Bağdat Yolu türküsü

Gazanfer Nevizade'nin gerçek dedeleri olmadığı ortaya çıkacak mı, bunu hep beraber 19. bölümde öğreneceğiz. İşte yeni bölüm fragmanı ve özeti... Ulan İstanbul 19. Bölüm fragmanı – 27 Ekim Pazartesi günü Kanal D'de.

Haberin Devamı

BAKMADAN GEÇME!