“İkinci bir seçenek yok”

Güncelleme Tarihi:

“İkinci bir seçenek yok”
Oluşturulma Tarihi: Ekim 26, 2014 01:02

Ankaragücü yönetimi, Birlik Nakliyat Düzyurtspor maçında, taraftarı desteğe çağırdı.

Haberin Devamı

Teknik Direktör Mustafa Kaplan, yarışın içinde kalmak için mutlak kazanmaları gerektiğini belirtip, “Rakiplerimize, bu grupta Ankaragücü’nün de iddiasının olduğunu hatırlatmak için sahadan 3 puanla ayrılmalıyız” diye konuştu.
İkinci Lig Kırmızı Grupta, geride kalan haftalarda beklenen performansın uzağında kalan ve 10. basamağa inen Ankaragücü, kritik bir sınava çıkıyor. Sarı-lacivertliler, kendi sahasında ağırlayacağı Birlik Nakliyat Düzyurt maçından galip ayrılıp, yarışın içinde kalmayı hedefliyor.
Başkent ekibinin Teknik Direktörü Mustafa Kaplan, Bugsaş maçını kazanıp iyi bir hava yakaladıklarını ancak Diyarbakır Büyükseşir Belediye maçının ertelenmesinin kendileri açısından iyi olmadığını belirtip şunları söyledi:
“Bu tür aralar takımın motivasyonunu olumsuz etkiliyor. Özellikle de kazanmışsanız, bir an önce bir sonraki maçı bekliyorsunuz. Erteleme kararı bizim için iyi olmadı. Bu süreyi en iyi şekilde değerlendirdik. Bir maçımız eksik ve liderin 11 puan gerisindeyiz. Diğer takımlarla aramızda çok büyük bir puan farkı yok. Ankaragücü, yarıştığı her kulvarda adına yarışır bir iddia taşır. Biz bu grupta Ankaragücü’nün de iddialı olduğunu tüm rakiplere göstermek için bugünkü maçtan mutlak galibiyetle ayrılmamız gerektiğini biliyoruz. Kazanmak dışında ikinci bir seçeneğimiz yok. Taraftarımız bizim en önemli gücümüz. Onların desteğini yanımızda hissetmemiz bizi hırslandırıyor, yüreklendiriyor ve cesaretlendiriyor. Ankaragücü, tüm birimleri ile birlik içinde hareket ederse, tüm engelleri aşar. Herkesin bu bilinçle hareket etmesini istiyorum.”

Haberin Devamı

BİLETLERDE İNDİRİM YAPILDI

19 Mayıs Stadı’nda bugün saat 19.00’da başlayacak mücadeleyi, Adem Elgörmüş yönetecek. Ankaragücü yönetimi, bu maç öncesinde bilet fiyatlarında indirime gitmiş, kale arkası tribünü için 7.5, maraton tribünü için 10, Kapalı A tribünü için bilet fiyatlarını 15 TL olarak belirlemişti. Yönetim, Kapalı B tribününe seyirci alınmayacağını açıklarken, tüm taraftarları desteğe çağırdı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!