Sil Baştan 5. yeni bölüm'de havada aşk kokusu var!

Güncelleme Tarihi:

Sil Baştan 5. yeni bölümde havada aşk kokusu var
Oluşturulma Tarihi: Ekim 25, 2014 12:36

İzzet Ünver Yatılı Anadolu Lisesi’nde macera devam ediyor. Son sınıfı yeniden okumak zorunda kalan sekiz öğrencilerinin yeni macerası 25 Ekim cumartesi günü 5. Bölümüyle ekrana gelecek. Sil Baştan 5. Bölüm saat 22.00’da Star TV’de.

Haberin Devamı

Sil Baştan dizisinin 5. Bölümünde Çetin Müdür, liseler arasında tertip edilecek futbol turnuvası için Sergen’den öğrencileri çalıştırmasını rica eder. Fakat Sergen bu teklife hiç de sıcak bakmaz. Sergen’i bu kararından kim döndürebilecektir?

Oktay’ın elindeki belgeleri almak için okula Milli Eğitim Bakanlığı’nda bir danışman gelir. Oktay, bunun karşılığında Çetin Müdür’ün tayinle bir başka okula gönderilmesini istemektedir. Oktay’ın, Çetin için yaptığı plan tıkır tıkır işlerken haberi gizlice duyan Yelda, çare aramak adına durumu diğer arkadaşlarına anlatır.

Maya ise Mete’yi elde etmek için kafasında bir plan hazırlar. Bu plan Mete’nin en iyi arkadaşlarından Tunç’u da dahil eder. Ceren ise Yiğit ve Gizem arasındaki soğukluğu ve yanlış anlamayı çözmüştür. Bu arada Murat kütüphanede tesadüfen karşılaştığı Leyla ile sohbet ederken onu çok şaşırtacak bir olay gerçekleşir.

Haberin Devamı

SİL BAŞTAN DİZİSİ 5. BÖLÜM FRAGMANI

Sil Baştan 5. yeni bölümde havada aşk kokusu var

Yönetmen sandalyesinde Murat Düzgünoğlu’nun oturduğu, senaryosunu Gani Müjde’nin üstlendiği; başrollerde Emre Kınay, Dilara Gönder, Murat Dalkılıç, Sergen Yalçın, Esra Dermancıoğlu, Belma Canciğer, Cenk Ertan, Önder Açıkbaş, Tuna Orhan gibi isimlerin üstlendiği Tükenmezkalem Film imzalı komedi dizi Sil Baştan, Star TV ekranlarında 5. Bölümüyle ekrana gelecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!