Reaksiyon 6. yeni bölüm: Tekin hapse düşer!

Güncelleme Tarihi:

Reaksiyon 6. yeni bölüm: Tekin hapse düşer
Oluşturulma Tarihi: Ekim 25, 2014 11:02

Reaksiyon 6. bölüm fragmanı yayınlandı. 6. Bölüm 27 Ekim perşembe akşamı Star TV'de. Kurtlar Vadisi Pusu’nun yeni rakibi olan Reaksiyon; hayatlarını ortaya koyarak tarihin akışını değiştirmeyi hedefleyen bir grup yürekli kadın ve adamın hikâyesini anlatıyor.

Haberin Devamı

Reaksiyon’da sırlar çözülmeye devam ettikçe, açığa çıkan bilgiler karakterlerin gerçek yüzünü de ortaya çıkartıyor. Oğuz, kendilerine kurulmuş komployu fark eder. İtirafçı olarak yer alır ve kendisine ihanet edenlerin ipini çeker.

Tekin hapse düşer. Gürkan ve Öktem ise kurdukları yapının ortaya çıkması ve deşifre olması yüzünden istifalarını vermek zorunda kalırlar.

Oğuz’un ihaneti çevresindeki herkesi sarsar. Zeynep ise yıllardır içinde tuttuğu sırrı söyleyip söylememek arasında kalıyor. Duygu, Çetin’in siniriyle, Yavuz ise kendisini arkadaşından vuran yakınlarının başına açtığı belayla uğraşıyor. Asıl şimdi herkes için taşlar yerinden oynayacak.

Reaksiyon 6. yeni bölüm: Tekin hapse düşer

Haberin Devamı

İsmail Demirci hiçbir şey den korkusu olmayan bir polis memurunu canlandırıyor.

Erdal Beşikçioğlu, Selen Soyder, Nehir Erdoğan, Yurdaer Okur ve İsmail Demirci’nin başrollerde olduğu Reaksiyon dizi yeni bölümüyle 27 Ekim Pazartesi akşamı saat 20.30’da ekrana gelecek.

Yönetmen sandalyesinde, Dila Hanım, Karakol, Kadri'nin Götürdüğü Yere Git gibi projelerden tanıdığımız 1 Ocak 1972 doğumlu, Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi Sinema-TV Bölümü mezunu Onur Tan oturmakta.

REAKSİYON 6. BÖLÜM 1. VE 2. FRAGMANLARI:

Haberin Devamı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!