Şahane derbi

Güncelleme Tarihi:

Şahane derbi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 25, 2014 01:09

Dümene Taner Taşkın’ı geçiren dipteki Manisaspor, İzmir’in zirve adayı Karşıyaka’yı misafir ediyor

Haberin Devamı

PTT 1. Lig’deki kritik Ege derbisinde can derdindeki Manisaspor ile çıkıştaki Karşıyaka kozlarını paylaşıyor. Manisa 19 Mayıs Stadı’ndaki saat 18.30’da Abdullah Yılmaz’ın çalacağı düdükle başlayacak karşılaşmayı, TRT Spor yayınlayacak. Tarzan’da sakat Barbaros ve İsmail ile cezalı Gökhan ve Hakan Turan yok. Kaf- Kaf ise eksiksiz. ? Ligde ilk 6 haftayı 4 puanla son sırada tamamlayan Manisaspor, hafta içinde Teknik Direktör Tahir Karapınar’la yollarını ayırarak geçen sezon Menemen’i 2. Lig’e çıkaran eski futbolcusu Taner Taşkın’la anlaştı. 3 maçlık galibiyet hasretine Gaziantep BŞB zaferiyle nokta koyan, geçen sezon 2 derbiyi de 3-2 kazanan KSK ise 8 puanla 7’nci.

Çok sıkı önlemler

Bilet fiyatlarının kale arkası ve maraton 10, kapalı 20, VIP 30 TL olarak açıklandığı derbi maç için Manisa Emniyeti olağanüstü güvenlik önlemi aldı. İzmir’den derbiyi izlemeye gelecek yeşil- kırmızılı taraftarlar, hem girişte hem çıkışta güvenlik kordonunda tutulacak. Alkollü olanlar stada yaklaştırılmayacak.

Haberin Devamı

Ligde 6. haftayı 4 puanla son sırada tamamlayan Manisaspor, hafta içinde Teknik Direktör Tahir Karapınar’la yollarını ayırarak geçen sezon Menemen’i 2. Lig’e çıkaran eski futbolcusu Taner Taşkın’la anlaştı. 3 maçlık galibiyet hasretine Gaziantep BŞB zaferiyle nokta koyan, geçen sezon 2 derbiyi de 3-2 kazanan KSK ise 8 puanla 7’nci.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!