SMS ile gelen "öldür emri"

Güncelleme Tarihi:

SMS ile gelen öldür emri
Oluşturulma Tarihi: Ekim 24, 2014 16:47

ABD'de yaşayan 15 yaşında bir kız, sevgilisinden aldığı mesaj ile ailesini öldürmeye kalktı.

Haberin Devamı

ABD'de sevgilisinden aldığı mesaj ile önce 12 yaşındaki erkek kardeşini, ardından ise tüm aileyi öldürmeye kalkışan genç kız mahkemeye çıktı.

ARABADAN 'ÖLDÜR EMRİ' VERDİ
Cinayete teşebbüs ile suçlanan 15 yaşındaki Roksana Sikorski, 23 yaşındaki erkek arkadaşı Michael Rivera ile yaşamasına engel olan ailesini yok etmek istedi. Bunun için korkunç bir plan yapan ikili, 17 Ekim tarihinde harekete geçti.

Gece saat 02:00 sularında evin önünde park ettiği otomobilde bekleyen Rivera, Sikorski'ye mesaj atarak cinayeti nasıl işlemesi gerektiğine dair emirler verdi.

Bunun üzerine Sikorski, önce 12 yaşındaki erkek kardeşi Lucas'a bıçakla saldırarak boğazından yaraladı. Ardından kız kardeşi Angelica'ya yönelen Sikorski, küçük kızın çığlıkları üzerine kaçmaya karar verdi. Kız, korkunç ablasından ucuz kurtulurken Lucas, ağır yaralı bir halde hastaneye kaldırıldı.

Haberin Devamı

Polis, evlenmek istediklerini belirten acımasız çifti Rivera'nın evinde tutukladı.

"ÇOK AŞIKTI"
Riskorski ve diğer iki kardeşinin on yıl önce evlatlık alındığı belirtildi. Üvey anne, yaşadığı dehşete rağmen Roksana'nın arkasında durduğunu ifade ederek, "Çok aşıktı. Galiba sevgilisi için yapmayacağı şey yoktu" dedi.

Ailenin daha önce yetişkin olmayan kızları ile ilişki kuran Rivera'yı şikayet ettiği kaydedildi. Savcılık, Rivera'nın intikam almak istediğini, cinayet fikrini de kendisinin ürettiğini tahmin ediyor.

Yapılan ilk duruşmada suçunu kabul etmeyen Sikorski'nin davası 31 Ekim'de devam edecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!