Medcezir 45. bölüm: Mira, Yaman'dan çocuk bekliyor

Güncelleme Tarihi:

Medcezir 45. bölüm: Mira, Yamandan çocuk bekliyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 24, 2014 16:25

Medcezir 45. Yeni bölümüyle bu akşam Star TV'de. Medcezir'e bu hafta Yaman ve Mert'in kurduğıu hayaller damga vuracak.

Haberin Devamı

Medcezir yeni bölümde Mert ve Yaman geleceğe dair hayaller kurmaya başlarlar ve aralarında çok masumane bir sohbet gelişir. Mert’in Eylül ile, Yaman’ın ise Mira ile evlendiğini düşündüğü sahnelerde Hazar Ergüçlü (Eylül) ve Serenay Sarıkaya’nın hamile halleri ekrana gelecek.

GELECEĞE BİR ZAMAN YOLCULUĞU
Medcezir hayranlarının adeta bir zaman makinasıyla geleceğe doğru yola çıkacağı yeni bölümde, Mert ve Yaman büyümüşler ve başarılı birer iş adamı olmuşlardır. Sevdikleri kadından çocuk beklemektedirler. Dizide kullanılan yaşlandırma tekniği de merak konusu.

BARIŞMA HAYALLERİ SUYA DÜŞTÜ
Ayrıca Mira, Yaman’ın kendisini neyle suçladığını bir türlü anlayamaz ve ona ne gördüğünü sorar. Yaman ise artık ona ait olmadığını söyler. Mira bir yanlış anlamadın ortasında kaldığını düşünmektedir fakat Yaman’a bunu izah edemez.

Haberin Devamı

DİZİDE HANGİ OYUNCU KİMİ CANLANDIRIYOR?
Çağatay Ulusoy : Yaman, Serenay Sarıkaya : Mira, Can Gürzap : Asım Şekip Kaya (Aşk), Barış Falay : Selim, Murat Aygen : Faruk, Taner Ölmez : Mert, Şebnem Dönmez : Sude (Asude)
Metin Akdülger : Orkun (Orkun)

Haberin Devamı

Medcezir 45. bölüm: Mira, Yamandan çocuk bekliyor

Ay Yapım tarafından Star TV için çekilen Medcezir’in senaryosu Melek Gençoğlu ve Ece Yörenç’e ait. Amerika menşeli The O.C. dizisin Türkiye versiyonu olan dizi Cuma günleri yayınlanıyor.
Dizide Çağatay Ulusoy, Yaman Koper adlı karakteri canlandırmakta. İstanbul’un kenar mahallerinden birinde büyümüş ve geçmişi travmalarla dolu Yaman, abisinin bir gün hapise düşme tehlikesi burun buruna gelmesi üzerine avukat Selim Serez ile tanışır. Selim, Yaman’a sahip çıkar ve tüm tepkilere rağmen onu yanına alır. Yaman iyi biri olmasına rağmen, geçmişini de yanında beraber getirdiği için yeni hayatı da kabusa döner.


BAKMADAN GEÇME!