İlbank Avrupa’ya hazır

Güncelleme Tarihi:

İlbank Avrupa’ya hazır
Oluşturulma Tarihi: Ekim 25, 2014 01:09

Balkan ve Boğaziçi Kupası’nı kazanan Başkent ekibi, Challenge Kupası’ndaki ilk maçını deplasmanda oynayacak.

Haberin Devamı

İlbank Kadın Voleybol Takımı, mücadele edeceği lig ve Avrupa kulvarına hazır. Takım sporcuları, son dönemde kazandıkları Balkan Voleybol ve Boğaziçi Voleybol Turnuvası’nın kupasını, kulüp başkanı Mehmet Turgut Dedeoğlu’na verdi. Kulüp Başkanı Dedeoğlu, sezon açılışında takımla ilgili dile getirdikleri temennilerin gerçekleştiğini belirterek, sporcularını kutladı. Yollarına, Avrupa Challenge Kupası’yla devam edeceklerini ifade eden Dedeoğlu, “Bu zorlu bir maraton. Hafta sonu Bosna-Hersek takımı Gacko ile deplasmanda oynanacak maçla serüvene başlayacağız” dedi.
Dedeoğlu, voleybolun yanı sıra güreşte de başarılı bir sonuç aldıklarını, kulüp sporcusu Onur Arı’nın, Dünya İşitme Engelliler Yıldızlar ve Gençler Güreş Şampiyonası’nda serbest stil 66 kiloda altın madalya kazandığını hatırlattı.
Voleybol Şube Sorumlusu Bilal Kurtoğlu, 2012’de ve 2014’te Balkan Kupası’nı kazandıklarını belirtip, “1995’ten bu yana kulüpte emeği geçen tüm yönetici, sporcu ve teknik heyete teşekkür ediyoruz” dedi. İlbank, Gacko ile ilk maçını bugün deplasmanda, rövanşı ise 1 Kasım’da Ankara’da oynayacak. Turu geçmesi halinde, Bulgaristan’dan Levski Sofya takımı ile karşılaşacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!