Küçük Gelin 50. Bölüm: Azad yaşıyor mu?

Güncelleme Tarihi:

Küçük Gelin 50. Bölüm: Azad yaşıyor mu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 24, 2014 15:05

Dizinin yeni bölümünde Leyla, Devran’ın aklının hala Melek’te olduğunu düşünerek ondan kurtulmak ister. Küçük Gelin 50. yeni bölümüyle 26 Ekim pazar günü 20.30'da Samanyolu'nda.

Haberin Devamı

Samanyolu TV’de yayınlanan ‘Küçük Gelin’ dizisine RTÜK’ten para cezası geldi. Dizide Zehra’nın intihara kalkıştığı sahneyi sakıncalı bulan Radyo Televizyon Üst Kurulu, intihar ve şiddet sahnelerinin gençleri fiziksel ve zihinsel olarak olumsuz etkilediği gerekçesiyle kanala 76 bin TL para cezası kesti. Gerekçe olarak dizinin geçtiğimiz bölümlerinde Zehra'nın intihara kalkıştığı görüntülerin 'intihara özendirebileceği ihtimali gösterildi.

Azad’dan gelecek haber ise bütün konağı şoke edecek. Tefecilere para tedarik etmeye çalışan Melek’in karşısına Devran çıkar. Hazır konakta düğün telaşı varken, Leyla düğün öncesinde Melek’i kurtarmanın planlarını yapar ve etrafta asılsız dedikoduların yayılması için birisiyle anlaşır. Zümrüt’ün sürpriz planı ise olayların seyrini değiştirir. Azad ve Ali Suriye’de idama götürüldükleri aracın patlamasıyla olaydan yaralı olarak kurtulurlar. Devran, Ali’yi kurtarır ama Azad’ı orada ölümü terk eder. Konaktakiler ise Azad’ın öldüğünü düşünmeye başlamışlardır.

Haberin Devamı

Samanyolu TV’nin çocuk gelin dramını ele alan Küçük Gelin 50. bölümüyle 26 Ekim Pazar günü seyircisinin karşısına çıkacak. Türkiye’nin kanayan yarası çocuk gelinlerin hikâyesinin anlatıldığı dizide daha 14 yaşında bir kızın, zengin bir aileye berdel olarak verilmesi ve çocuk yaşta evlendirilmesi konu ediliyor.

KÜÇÜK GELİN ZEHRA’YI CANLANDIRAN ÇAĞLA ŞİMŞEK KİMDİR?
Çağla Şimşek İstanbul’da 20 Eylül 2002’de dünyaya geldi. Küçük yaştan beri kameraların karşısında olan Şimşek henüz 3 yaşındayken Osman Yağmurdereli tarafından keşfedildi, reklam ve sinema filmlerinde oynadı. Çağla Şimşek dizi kariyerine ise 2007 yılında yayınlanan başrollerinde Ece Uslu, Sinan Sümer, Burcu Kara gibi isimlerin oynadığı Elveda Derken dizisinde Naz karakterini canlandırarak başladı.

Haberin Devamı

GÖZDE MUKAVELAT’A ORTADOĞUDAN BÜYÜK İLGİ
Küçük Gelin’in eski bölümleri Arabistan’ın MBC1 kanalında yayınlanmaya başlayınca dizinin eski başrol oyuncularından ve geçtiğimiz yıllarda Melek Öğretmeni canlandıran Gözde Mukavelat Orta Doğu’da bir anda popüler oldu. Gözde Mukavelat’a, Instagram hesabından sevgilerini dile getiren Arap hayranları güzel oyuncuyu mesaj yağmuruna tutuyor.

Küçük Gelin 50. Bölüm: Azad yaşıyor mu

PAKİSTAN’DA DA GÖSTERİLİYOR
Pakistan’a da satılan Küçük Gelin dizisinde bir zamanlar Melek Öğretmeni canlandıran Gözde Mukavelat, çok yakında sevenlerinin karşısında yepyeni bir projeyle olacağını belirtti.
Küçük Gelin dizisinde, Bengi Öztürk (Melek), Çağla Şimşek (Zehra), Ufuk Şen (Devran), Ece Baykal (Canan), Devrim Atmaca (Fatma), Orhan Şimşek (Azad) ve Ece Okay (Behiye) gibi deneyimli ve genç oyuncular oynuyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!