Sırılsıklam aşk

Cem Boyner’in ikiz kızlarından Elif Boyner’in yönetmen Cem Doruk’la flört ettiğini daha önce yazmıştım. Bir dargın bir barışık aşk yaşayan sevgililer, önceki gün yağmur altında yürüyüş yaparken görüntülendi.

Haberin Devamı

New York’taki Parsons The New School for Design’da okuduktan sonra Londra’daki Central St. Martins College of Art and Design’da yüksek lisans yapan Elif Boyner, aradığı aşkı yönetmen Cem Doruk’ta buldu. Daha önce Beyoğlu’nda öpüşürken görüntülenen sevgililer, bu kez yağmur altında el ele romantik bir yürüyüşe çıktı. Sırılsıklam ıslanan aşıklar, flaşların patlamasıyla birbirinden uzaklaştı.

Sırılsıklam aşk

Demet evlendi
Kelebek editörü Demet Özdemir evlendi. Özdemir, geçtiğimiz pazar günü Serkan Yıldırım’la nikâh masasına oturdu. Çiftin nikâh şahitliğini Bayram Yıldırım, Ertan Yıldırım, Ebru Paksoy ve Özkan Erinç yaptı. Biz de genç çifte bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Haberin Devamı

Sırılsıklam aşk

Topkapı Sarayı’nda tarih konferansı
Tarih ve kültüre katkılarıyla bilinen Epos 7 Derneği, düzenleyeceği konferanslar dizisini Boğaziçi Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Nimet Elif Uluğ’un “Türk İslamı’na Tarihsel Bir Bakış” adlı sunumuyla başlattı. Topkapı Sarayı’nda gerçekleşen konferansta Uluğ, Türk İslam tarihi hakkında bilgiler verdi.


Sırılsıklam aşk

Erken teşhis için Pembe Kurdele
Türk Kanser Derneği, meme kanseri konusunda farkındalık yaratmak amacıyla erken teşhisin öneminin anlatıldığı bir etkinlik düzenledi. Türk Kanser Derneği Başkanı Burak Duruman’ın ev sahipliğinde Nişantaşı Brandroom’da gerçekleşen etkinlikte erken teşhis ve taramanın önemi anlatıldı. Siren Ertan, Ayşe San, Melis Murathanoğlu ve Alegra Levi’nin de aralarındaolduğu davetliler, kampanyaya dikkat çekmek için pembe kurdelelerle poz verdi.


Sırılsıklam aşk

Polonya’dan Kıraç’a Liyakat Nişanı
Polonya ile Türkiye arasındaki diplomatik ve kültürel ilişkilerin 600’üncü yıldönümünde, İnan Kıraç’a “Polonya Cumhuriyeti Üstün Hizmet Liyakat Nişanı” verildi. Suna ve İnan Kıraç Vakfı Pera Müzesi’nin kurucularından olan İnan Kıraç’a nişanı Polonya Cumhuriyeti Kültür ve Ulusal Miras Bakanı Prof. Malgorzata Omilanowska tarafından törenle takdim edildi. Pera Müzesi’nde gerçekleşen törende “Polonya Sanatında Oryantalizm” adlı serginin de açılışı yapıldı. 17’nci yüzyıldan 19’uncu yüzyılın başlarına uzanan bir dönemi kapsayan ve yedi bölüm olarak kurgulanan sergi, 18 Ocak’a kadar görülebilecek.

Sergide Polonya’nın en önemli ressamlarından Zmurko, Brandt, Jan Matejko, Waclaw Pawliszak, Jan Ciaglinski ve Jacek Malczewski’nin resimlerinin yanı sıra 1864-1876 yılları arasında Sultan Abdülaziz’in saray ressamlığını yapan Stanislaw Chlebowski’nin eserleri de yer alıyor.

Sırılsıklam aşk

Haberin Devamı

Tasarımcılarla buluştu
Dünyaca ünlü moda markalarını bir çatı altında toplayan V2K Designers, “Meet the Designers” adlı etkinlikle tasarımcılarla moda tutkunlarını buluşturuyor. Etkinliğin ilk konuğu, el yapımı modern vintage takılarıyla ünlü İspanyol tasarımcı Anton Heunis oldu. Heunis’in tasarımda 10’uncu yılını kutladığı etkinlikte kendi kitabını imzaladı, takı koleksiyonu da beğeni topladı.

Yazarın Tüm Yazıları