Banyoda duvar kağıdı fikirleri

Güncelleme Tarihi:

Banyoda duvar kağıdı fikirleri
Oluşturulma Tarihi: Kasım 07, 2014 01:19

Banyo ve tuvaletinizin duvarlarında renk renk, çeşit çeşit, desen desen duvar kâğıtlarını kullanmaya ne dersiniz?

Haberin Devamı

Bu yazıda birbirinden şık, kullanışlı ve sevimli banyo duvar kâğıtları modelleri bulabilirsiniz. Banyonuzda sadece fayans döşemeleri ile sınırlı kalmak istemiyorsanız, daha fazla seçenek ve daha fazla renk istiyorsanız duvar kâğıdı fikrini düşünebilirsiniz. Bu şık duvar kâğıdı modelleri ile banyolarınız en az evinizin diğer odaları kadar hoş görünecektir.

Banyoda duvar kağıdı fikirleri


Duvar kâğıdınıza uygun olarak kullanacağınız ayna ve apliklerle banyonuzun şıklığına şıklık katabilirsiniz. Duvar kâğıdı ile ayrı bir şıklık kazandırdığınız banyonuzda aksesuar olarak çiçekleri ve hatta küçük tabloları da kullanabilirsiniz. Böylesine şık bir lavabo kullanılmış bir banyoda neden taşlı avize olmasın? Bu avizeye son derece uyumlu ihtişamlı bir ayna ve banyonun şıklığını en güzel şekilde tamamlayan duvar kâğıdı ile harika bir banyo dekore edebilirsiniz.

Banyoda duvar kağıdı fikirleri


Sarı çizgili duvar kâğıdı ile banyonuza güneş doğacaktır. Yıldızlı ayna ve onu tamamlayan aksesuarlarla çok güzel bir banyo elde edebilirsiniz. Yer karoları ve güllü duvar kâğıdı ile çok şirin bir tuvalet. Daha sade ve içinizi açan banyolar için mavi en güzel seçim olabilir.

Banyoda duvar kağıdı fikirleri

BAKMADAN GEÇME!