Karamel ışıltılar

Güncelleme Tarihi:

Karamel ışıltılar
Oluşturulma Tarihi: Kasım 03, 2014 12:23

Bu sene sarı saçlar yerini karamel ışıltılara bırakıyor. Saçlarınızı renklendirmeye ne dersiniz?

Haberin Devamı

Karamel tonuyla saçınıza harika bir efekt verin. Taşıması çok kolay, karamel sarı uzun saçlı kadınların saçlarını hem dolgun hem dolgun gösteriyor. Sarı saçları tekdüzelikten kurtaran karamel ışıltılar, saça altın bir dokunuş veriyor. Krem brule ve şeker tonlarında bir şeyler istiyorsanız, karamel tonları sizin için doğru seçim. Saçlarınızdaki bu ışıltılar saçları zengin ve canlı gösterir. Soluk göründüğünüzü düşünenlere, karamel ışıltılar yüzünüzü belirgin ve daha hoş bir bakış verir.

Karamel ışıltılar

Kumrallar için de aynı şey geçerli. Saçlarınızla teniniz sizi boğuyor ve baygın gösteriyor olabilir. Saçlarınızın bir iki ton kadar açığı karamel gölgeleri kullanın. Kırmızıya kaçan gölgelerden kaçının, saçınızın tonunun bozulmaması önemli.

Karamel ışıltılar


Yumuşak ve duru bir görünüm istiyorsanız da karamel sarılar tam size göre. Dalgalı saçlar ve kıvrımlar katlı saçlarınızı daha dolgun ve sağlıklı göstermeye hazır. Koyu karamel sarı saç ve daha açık gölgeler ve çok kısa saçlardan kaçınmalısınız. Çünkü bu kesim karamel sarı saç renginizin muhteşemliğini kapatır. Sarı ve karamel gölgeler saç dokunuzu sıkı ve saç renginizi daha belirgin yapar. Ayrıca karamel tonlarındaki gölgeler yaz aylarında saçınıza ışıltı verir.

Karamel ışıltılar

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!