Bu festivale fransız kalınmaz!

Güncelleme Tarihi:

Bu festivale fransız kalınmaz
Oluşturulma Tarihi: Ekim 24, 2014 11:06

İstanbul Fransız Kültür Merkezi'nin öncülüğünde düzenlenen XXF - Very Very French müzik festivalinin ikincisi, yine birbirinden güçlü ve yaratıcı müzisyenlere programında yer veriyor. 5 - 14 Kasım tarihleri arasında gerçekleşecek festivalde yok yok.

Haberin Devamı

Serge Gainsbourg'dan Daft Punk'a, Edith Piaf'tan Patricia Kaas'a popüler müzik dünyasına geçmişten günümüze sayısız efsane kazandırmış Fransız müziği, olanca renkliliği ile bir kez daha İstanbul'da...

Bu festivale fransız kalınmaz

Emilie Simon'u ilk kez İstanbul'da izleyeceğiz.

İKİNCİ KEZ DÜZENLENİYOR

İstanbul Fransız Kültür Merkezi'nin öncülüğünde düzenlenen XXF - Very Very French müzik festivalinin ikincisi, yine birbirinden güçlü ve yaratıcı müzisyenlere programında yer veriyor. 5 - 14 Kasım tarihleri arasında gerçekleşecek festivalin konukları ise saykedelik bir evrenden fırlamış gibi görünen çılgın ve dahi müzisyen Sébastien Tellier, "Baby I'm Yours" ile 2010 yılında listeleri birbirine katan Breakbot feat. Irfane, olanca güzelliği ve yeteneği ile İstanbul'da ilk kez izleyeceğimiz Emilie Simon, 21. yüzyılın Edith Piaf'ı Zaza Fournier, elektronik müzikte çığır açan ve sahne adını Türkçe bir kelimeden esinlenerek seçen Yuksek, Club Cheval ve Forabandit olacak.

Haberin Devamı

Bu festivale fransız kalınmaz

Club Cheval

Bu festivale fransız kalınmaz

Zaza Fournier

XXF - Very Very French müzik festivali konserleri bu yıl Babylon, Indigo, Moda Sahnesi, Roxy ve Salon IKSV'de gerçekleşiyor.
10 gün boyunca İstanbul sokaklarında 'C'est Si Bon!' (Çok güzel!) diyerek dolaşmaya hazır mısınız?

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!