En iyi fotoğraf ödüllendirecek

Güncelleme Tarihi:

En iyi fotoğraf ödüllendirecek
Oluşturulma Tarihi: Ekim 25, 2014 01:09

BODRUM Tanıtma Vakfı (BOTAV) tarafından ilçeyi konu alan fotoğraf yarışmasında, yetkililerce belirlenen sosyal medya adreslerinden paylaşılan en iyi üç fotoğraflar tatille ödüllendirilecek. Paylaşılan fotoğrafların Hollanda’daki iki ayrı üniversitede eğitimini sürdüren iletişim öğrencilerince toplanacağı, BOTAV tarafından da değerlendirileceği belirtildi.

Haberin Devamı

Hollanda Fahri Konsolosu Joost Peters ile Bodrum Tanıtma Vakfı, ilçenin tanıtımı için anlaşma yaptı. Anlaşmada Hollanda’daki University of Applied Science Leiden ve Amsterdam University of Applied Sciences üniversitelerinin iletişim fakültelerinde öğrenim gören öğrencilerin, ilçede tatil yapan turistlerin ’Bodrum Peninsula’ ile facebooktan #BEAUTYOFBODRUM hashtag’i twitter ve Instagram’dan paylaştıkları fotoğrafları 1 Ocak’ta düzenlenecek yarışma için toplayacak. BOTAV’ın belirleyici jürinin değerlendirmesi sonucu dereceye girenler, tatille ödüllendirelecek.

Tanıtımda sosyal medyaya çok büyük önem verdiklerini ifade eden Bodrum Belediyesi ve Bodrum Tanıtma Vakfı Başkanı CHP’li Mehmet Kocadon, "Bodrum Tanıtma Vakfı tarafından sosyal medyada Bodrum’u tanıtmak amacıyla facebook, twitter, ınstagram gibi web siteleri üzerinden bir tanıtım projesini hayata geçirmeyi planlıyoruz. Facebook sosyal ağında Bodrum Peninsula isimli sayfamız açıldı. Tatillerini Bodrum’da geçiren turistler, çektikleri Bodrum fotoğraflarını sayfada paylaşacak ve en iyi fotoğraf sahipleri de ödüllendirilecek" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!