Kiraz Mevsimi yeni bölümde neler olacak?

Güncelleme Tarihi:

Kiraz Mevsimi yeni bölümde neler olacak
Oluşturulma Tarihi: Ekim 27, 2014 11:55

Kiraz Mevsimi'nin yeni bölümü dün akşam yani 25 Ekim Cumartesi FOX TV'de ekrana geldi.

Haberin Devamı

Geçmişi bir kenara bırakan ve yaşadığı sıkıntıları unutmak isteyen Öykü yepyeni bir güne uyanır. Artık evlerini geri almışlardır.

Ailesi ile sığındığı ve ellerindeki en önemli şey olan bu dayanağı tekrar kazandıkları için içi rahattır. Çünkü annesi ve küçük kardeşi ile birlikte başlarını sokacakları sıcak bir yuvaları vardır. Hem evlerine kavuşmuşlar hem de mahallerinden ayrılmak zorunda kalmamışlardır. Her ne kadar hiç sevmediği Şeyma ile bu mahalleden arkadaş ve komşu olsa da, Öykü oturduğu muhiti, komşularını ve yıllarının geçtiği bu sokakları çok sevmektedir. Rahat rahat tekrar düşündüğünde Derin’in kendisine teklif ettiği iş teklifini bir daha gözden geçirir. Derin daha ilk günden beri Öykü’den hoşlanmakta ve sadece doğru anı beklemektedir. Birlikte bir gün geçirirler. Kıskançlık krizine giren Ayaz’ın ise onları yalnız bırakmaya hiç mi hiç niyeti yoktur.

Haberin Devamı

Derin ve Öykü’nün ormanda beraber yürüyüş yaptıklarında Öykü’nün ayağının burkulması da bunun için doğru andır. Bu fırsatı kaçırmayan Derin Öykü’ye yardım eder. Bu sırada yanlarına gelen Ayaz ise gördüğü manzara karşısında hem sinirlenir hem de şaşırır.

KİRAZ MEVSİMİ SON BÖLÜM İÇİN BU BAĞLANTIYI KULLANABİLİRSİNİZ

Öte yandan Şeyma, Mete’nin kendisini aldattığına neredeyse emindir. O yüzden düşmanı olan bu kızla tanışmaya gider. Fakat hiç ummadığı bir tepki alır. Hem suçlu olan hem de güçlü olan kız Şeyma’yı “Bizden uzak dur!” diye uyarır. Yoksa Şeyma eskiden yaptığı kötülüklerin ceremesini bu şekilde mi verecek, Öykü’den çaldığı emekler ve sabote ettiği işi burnundan mı gelecek?

Kiraz Mevsimi yeni bölümde neler olacak

KİRAZ MEVSİMİ KONUSU HAKKINDA
Öykü, kariyer basamaklarını kendinden emin adımlarla çıkmak isteyen ve yeteneğine inanmaktadır. Ufaklığından beri en yakın arkadaşı Burcu’nun abisi Mete’ye aşık olan Öykü gelecekte bir gün başarılı bir modacı olmayı arzu etmektedir. Kimseye söyleyemediği aşkı Mete’yi mahalleden tanıdığı Şeyma’ya kaptırınca hislerini kalbine gömer. Öykü komik ve ilginç tesadüfler neticesinde Mete’nin ortağı Ayaz ile karşılaşır. Hatta ilk karşılaşmalarında aralarında ufak bir tartışma da geçer. Ayaz hem ukala hem de çapkın bir tiptir. O yüzden ona içten içe sinir olur. Birbirlerine zıt bu iki kişi kaderin kendilerine oynadığı oyunlar sonucunda her fırsatta bir araya gelir ve aralarında romantik ve bir o kadar da komik bir ilişki doğar. Çocukluk aşkı Mete’yi hala Öykü, Mete’nin ortağı Ayaz’a aşık olmasıyla işler bir hayli karışır.

Haberin Devamı

Haberin Devamı

Öykü çizimleri değiştirip işlerini sabote eden kişinin Şeyma olduğunu öğrenince kendini tutamamış ve onun üzerine yürümüştü. Birlikte o şekilde sahneye yuvarlanan kızlar herkese rezil olmuştu ayrıca Öykü’nün tekrar evine kavuşma planları da suya düşmüştü. Önem’den özür dileyen Öykü, evlerine taşınan yeni kiracı yüzünden de zor günler geçirmişti.

GEÇTİĞİMİZ BÖLÜMDE NE OLMUŞTU?
Basın toplantısında küçük düşen Öykü, Önem’in kendisine anahtarları verdiği evi kabul etmemiş ve orayı terk ertmişti. Oldukça rencide olan genç kızı teselli eden yine Derin olmuştu.

KİRAZ MEVSİMİNDE KİM KİMİ CANLANDIRIYOR?
Öykü Acar - Özge Gürel, Ayaz Dinçer - Serkan Çayoğlu, Mete Uyar - Dağhan Külegeç, Şeyma Çetin - Nilperi Şahinkaya, Burcu Uyar - Nihal Işıksaçan , İlker Korkmaz - Serkan Börekyemez , Sibel Korkmaz - Fatma Toptaş , Emre Yiğit - Aras Aydın , Önem - Neslihan Yeldan, Meral - Ayşegül Ünsal, Bülent - Hakan Çimenser, Cem - Taner Berke Sarıkaya, Doğan - Burak Şahan Gönültaş, Gülseren - Canan Saran, Olcay - Nezih Cihan Aksoy, Rıza - Serdar Çakmak, Bora - Necip Everest

Haberin Devamı

Yapımcılığını Süreç Film’in üstlendiği dizinin ilk bölümü temmuz ayında ekrana geldi. Bir yaz projesi olarak başlayan KİRAZ MEVSİMİ yeni sezonda da devam etme kararı aldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!