Bodrum uçtu

Güncelleme Tarihi:

Bodrum uçtu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 25, 2014 01:09

MUĞLA’nın Bodrum İlçesi’nde saatteki hızı 60 kilometreye kadar ulaşan şiddetli rüzgar nedeniyle bir gulet sahile sürükledi.

Haberin Devamı

Kıyıya iyice yaklaşan gulet, sürat botları ile açılan personeli ve çevredekilerin yardımıyla karaya oturmaktan kurtarıldı. Rüzgar nedeniyle bazı tekneler ise sürüklenme tehlikesi geçirirken, alınan önlemlerle olumsuzlukların önüne geçildi.

Bodrum uçtu

Bodrum’da aralıklarla devam eden yağmurla birlikte esen rüzgar hayatı olumsuz etkiliyor. Şiddetli rüzgar nedeniyle sahiller dalgalara teslim oldu. Açıkta demirli yaklaşık 20 metrelik ’Sino’ isimli gulet, sahile sürüklendi. Kıyıya iyice yaklaşan gulet, sürat botları ile açılan personeli ve çevredekilerin yardımıyla karaya oturmaktan kurtarıldı. Açıkta demirli tekne personelinin dikkatli olmaları konusunda uyaran Sahil Güvenlik ekipleri; yaşanabilecek olumsuzluklara karşı önlem aldı. Kumbahçe açıklarında demirleyen 4 tekne de şiddetli rüzgar nedeniyle demir tarayarak sürüklenme tehlikesi geçirdi. Alınan önlemlerle olumsuzlukların önüne geçildi. Balıkçılar olumsuz hava nedeniyle denize açılamadı. Dalgaların yosun biriktirdiği kumsallarda bazı vatandaşlar arka fona denizi alarak fotoğraf çektirdiği görüldü.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!