2015 ilkbahar&yaz saçları

Güncelleme Tarihi:

2015 ilkbahar&yaz saçları
Oluşturulma Tarihi: Ekim 24, 2014 10:19

Geçtiğimiz haftalarda yapılan moda haftalarında tanıtılan 2015 ilkbahar&yaz saç modelleri…

Haberin Devamı

Örgülerle yaratılan saç modelleri yine sınır tanımıyor. En çok göze çarpan modellerin, dağınık saçlarla birleşenler örgüler olduğunu söyleyebiliriz. Jeremy Scott ve Vera Wang defilelerinde dağınık saçların arasına gizlenmiş ince örgüler, saçları sadelikten kurtarmaya yetiyor.

2015 ilkbahar&yaz saçları

Topuzlar bu kez en büyük halleriyle karşımızda. Altuzarra defilesinde yer alan kalp şeklindeki topuzlar hem zarif hem şık görünüyor. Carolina Herrara'daki Japonlardan ilham alan 'sumo-düğümleri' diyebileceğimiz modellerse, 'topuzları daha farklı nasıl yorumlayabiliriz?' dedirtiyor.

Marchesa ve Valentino defilelerinde, çiçeklerle süslenmiş ince kumaş elbiselerin üzerine süzülen belli belirsiz dalgalı saçları gördük. Özgür ruhun yansıtıldığı bu saçlar aslında ilkbahar aylarının olmazsa olmazları…

2015 ilkbahar&yaz saçları


Belli ki, 2015 ilkbaharında atkuyruklarını dilediğimiz gibi kullanacağız. Oscar de la Renta defilesinde yukardan toplanmış dümdüz modeller ciddi duruşuyla göz alırken, Jason Wu defilesinde daha aşağıdan toplanmış rahat modeller sokak modasının hakimi olacağa benziyor.

Haberin Devamı

2015 ilkbahar&yaz saçları


Seksi kadını sembolize eden Brigitte Bardot'nun saçları tüm gücüyle defilelerde yer aldı. Diane von Furstenberdg’deki volümlü düz saçlara eklenen hafif kıvrımlar buna en iyi örnek… Süslü, eğlenceli aksesuarlar, sıradan topuz ve atkuyruklarını adeta bir sanat eserine dönüştürüyor. Aslında bu, Dolce&Gabanna için yeni bir şey değil ama Fendi'de karşılaştığımız renkli deri aksesuar oldukça sıra dışı ve güzel.

2015 ilkbahar&yaz saçları

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!