Partizan Beşiktaş maçı geniş özeti (4-0)

Güncelleme Tarihi:

Partizan Beşiktaş maçı geniş özeti (4-0)
Oluşturulma Tarihi: Ekim 24, 2014 10:08

UEFA Avrupa Ligi temsilcimiz, Beşiktaş dün gece Hırvat Partizan’ı deplasmanda 4-0 yenmeyi başardı. Maçı başından sonuna üstünlükle tamamlayan kara kartallar,C grubunda liderliğe yükseldi.

Haberin Devamı

UEFA Avrupa Ligi C Grubu’nda, Partizan Beşiktaş maçı nefesleri kesti. Temsilcimiz kara kartallar, sergilediği futbolla göz doldurdu. Siyah beyazlı temsilcimiz, maçın başından sonuna kadar maçı üstün olarak götürdü.
Başlama düdüğüyle birlikte Beşiktaş sol kanattan bindirmelerle tehlikeli ataklar oluşturdu. Özellikle Gökhan Töre’nin seri çalımları ve aralara sıyrılması, Partizan defansına zor anlar yaşattı. Maçın 18. Dakikasına gelindiğinde Veli Kavlak, ceza sahası dışından vurduğu düzgün şutla kaleci Lukaç’ı avladı ve takımını 1-0 öne geçirdi.

Partizan Beşiktaş maçı geniş özeti (4-0)


Golden sonra da seri ataklar yapan Beşiktaş, oyunu tamamen Partizan yarı sahasına yığdı. Rakibini kendi sahasına adeta hapseden kartallar, ilk yarının son dakikasında bu kez Demba Ba ile coştu. Yıldız oyuncu farkı ikiye çıkarttı. Golün ardından maçın hakemi Mazzoleni ilk 45 dakikayı bitiren düdüğü çaldı.

Haberin Devamı

Partizan Beşiktaş maçı geniş özeti (4-0)


Maçın ikinci yarısında temsilcimiz oyuna kaldığı yerden devam etti, ataklarla rakibinin üzerine giden Beşiktaş, 3. Golü Oğuzhan’ın ceza sahası içinde yaptığı düzgün vuruşla maçı 3-0’a getirdi. Maçta devleşen Gökhan Töre ise maçın skorunu 54. Dakikada belirledi. Ceza sahasına sıyrılarak giren Töre, sol ayağıyla güzel bir vuruş yaparak maçın skorunu tayin etti: 4-0.

PARTİZAN BEŞİKTAŞ MAÇI GENİŞ ÖZETİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TOTTENHAM DA ŞOV YAPTI
C Grubu’ndaki diğer rakibimiz Tottenham, dün gece Asterias ile oynadığı maçı 5-1’le geçti. Böylece Beşiktaş ile aynı averaj ve aynı puana sahip oldu.

C GRUBU PUAN DURUMU:

Partizan Beşiktaş maçı geniş özeti (4-0)

“BEŞİKTAŞ DAHA İYİYDİ”

Partizan Beşiktaş maçı geniş özeti (4-0)

Haberin Devamı


Partizan Teknik Direktörü Marko Nikoliç, UEFA Avrupa Ligi C Grubu'nda 4-0 yenildikleri Beşiktaş maçına ilişkin, "Beşiktaş bizden iyiydi ve galibiyeti hak etti" dedi. Nikoliç, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, çok güçlü takım Beşiktaş'ın, Partizan'ın her hatasını cezalandırdığını kaydetti. Beşiktaş takımı için "Çok kaliteli" ifadesini kullanan Nikoliç, "Beşiktaş bizden iyiydi ve galibiyeti hak etti" diye konuştu.

Nikoliç, gruplarındaki durumun bu maçın ardından değişmediğini ifade ederek, Tottenham ve Beşiktaş'ın grubun favorileri olduğunu sözlerine ekledi.

BAKMADAN GEÇME!