Dönüşüme adını yazdı

Güncelleme Tarihi:

Dönüşüme adını yazdı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 24, 2014 09:33

DAP Yapı, Çağlayan’da hayata geçirdiği kentsel dönüşüm projeleri kapsamında 936 ofis ve ticari birim inşa ediyor. Z, İ, Y, A ve S harfli mimariye sahip binalar inşa ettiklerini söyleyen Dap Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, “Kentsel dönüşüme adımı yazmak istedim” dedi.

Haberin Devamı

İSTANBUL Çağlayan’da eski fabrika binalarını ofis binalarına dönüştüren Dap Yapı, “Dap Vadisi” adını verdiği 40 bin metrekare alanda 6 ofis projesi hayata geçiriyor. 2012 yılında ilk projesi olan Z ofisi satışa sunduktan sonra, İ, Y, A, S ve Bumerang ofis projelerine başladıklarını belirten Dap Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, “Kentsel dönüşüme inandığım için bu alandaki projelerle adımı yazmak istedim ve ofis binalarını ismimin harflerine göre tasarladık. Bu yapılarla geleceğe benden bir iz kalmış olacak” dedi. Şirket, 5 projesi ile Çağlayan’a ‘Ziya’S’ (Ziya’nın) yazmış olacak.

650 MİLYON CİRO
Toplam 936 ofis ve ticari birimin yer aldığı projelerde 400 ofisi satışa sunduklarını söyleyen Yılmaz, projelerden 650 milyon lira ciro beklediklerini kaydetti. 6 yıldır kentsel dönüşüme odakladıklarını söyleyen Yılmaz, 10 yıldır Çağlayan ve çevresinde arsa topladıklarını belirtti. 6 proje için Polisan Holding ve Tatlıcı Holding gibi 8 farklı kurumun fabrika arsalarını satın aldıklarını belirten Yılmaz, aynı bölgede yeni yatırımlar için çalışmalara devam ettiklerini dile getirdi. Çağlayan’ın ofis projeleriyle öne çıktığını ve Maslak- Levent hattına alternatif olacağını ifade eden Yılmaz, bölgenin yatay binaları ve yeşil alanları ile öne çıktığını dile getirdi.

Haberin Devamı

Golf sahalı ofisler

DAP Yapı’nın tüm ofis projelerinde lobi, asistan odası, toplantı odası başta olmak üzere bu alanları daha işlevsel hale getirecek asistan, sekreter, temizlik, servis elemanı gibi her türlü personel bulunuyor. Projelerde “Ofis Yönetim Sistemi” ile ek personel giderlerine gerek kalmadan ofis hizmetleri veriliyor. Dap Vadisi olarak anılan bölgedeki binalarda mini golf sahası, helikopter pisti, kafe ve restoranlar, spor salonları ve alışveriş merkezleri bulunuyor. Şirketin yeni satışa sunduğu ofislerin metrekare satış fiyatı 4 bin 500 lira ile 8 bin lira arasında değişiyor.

Taksim’e bal peteği

BUGÜNE kadar ağırlıklı olarak Kartal ve Kağıthane’de proje geliştiren Dap Yapı, Taksim’de yeni bir projeye başlayacak. Rixos Otel’in yanındaki fabrika arsasını satın aldıklarını söyleyen Ziya Yılmaz, Taksim’de bal peteği görünümünde mimariye sahip bir proje inşa edeceklerini söyledi. Yılmaz, İstanbul Avrupa yakasında kentsel dönüşüm kapsamında konut projesi de planladıklarını kaydetti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!