İç çamaşırlarına kadar aradılar

Güncelleme Tarihi:

İç çamaşırlarına kadar aradılar
Oluşturulma Tarihi: Ekim 24, 2014 01:31

Sırp güvenlik güçleri, Beşiktaş taraftarlarını stada sıkı önlemler altında getirdi. Taraftarlar önce otelde ardından da stat kapısında da didik didik arandı.

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ taraftarları, Partizan maçı öncesi polisin belirlediği toplanma noktasından alındı ve olay çıkmaması için stada eskortlar eşliğinde getirildi. Karşılaşmada yaklaşık 2000 güvenlik görevlisi hazır bulundu. Stada büyük bir çileyle gelen Beşiktaşlı taraftarlara troleybüs, otobüs veya taksi kullanmalarına izin verilmedi. Mücadele öncesi stat çevresindeki bazı ana ve bağlantı yolları kapatılırken, polis taraftarları toplanma noktasına götürdü.

Tuvalette bile aradılar

Yaklaşık 750 siyah beyazlı taraftarlara polis adeta devlet yetkilisi protokolü uyguladı. Stada giden yollar trafiğe kapatılırken, otel önünde araçlara bindirilmeden aranan taraftarlar stat kapısında da iç çamaşırlarına kadar didik didik arandı. Ayakkabılarını dahi çıkartılmas rağmen taraftarların içeriye meşaleleri sokması engellenemedi. Veli’nin attığı gol sonrası meşaleler yakıldı.
Burada taraftarların ayakkabilari da çıkartıldı, biletlerine bakıltıktan sonra tek tek içeri alındı. Siyah beyazlı taraftarlar stada alındığında, Partizanlı seyirciler tribünlerde yoktu. Tuvaletlere giren taraftarlar, çıkışta da arandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!